Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827876
Aktif: 96
Bugün: 612
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

GÜMÜŞOVA BELEDİYESİ DİDİK DİDİK İNCELENİYOR


GÜMÜŞOVA BELEDİYESİ DİDİK DİDİK İNÇELENİYOR

 Son  zamanlarda Gümüşova ilçesinde  siyaset ile ilgilenen kime rastlasanız o isim anında Gümüşova Belediyesinde yapılan usulsüz işlerden bahsediyor ve Belediye başkanı  Ahmet Bostancıoğlu’nun tam bir hayal kırıklığı yarattığını anlatıyor.Edinilen bilgilere göre Gümüşova Belediyesinde usulsüzlük yapıldığı iddiaları  üzerine İç işleri bakanlığınca gönderilen müfettişce Gümüşova Belediyesi didik didik incelendiği söylenmektedir.Teftiş sonucu bu iddiaların doğru olup olmadığı ve Adli mercilere suç duyurusunda bulunulup bulunulmıyacağı Gümüşova halkı tarafından merak edilmektedir.

Haber tarihi: 30/10/2011
Haber Okunma: 3789
Haber Yorumları: 6


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: KOMİK TİPLİ PALYAÇOLAR




Bu içeriğe yapılan yorumlar (6 Yorum)


6 - mustafa tozan 20/05/2012

Ahmet Bostancıoğlu özünde düzgün bir adamdır, fakat yanına aldığı isimler yıllardır gümüşovada hırsız olarak zaten bilinir ve aşikardır. Mustafa Şeker ; '' pakmaya kurulduğunda insanları oraya işe sokma vaadiyle kandırıp paralarını dolandırmıştır '' İSmail Çekiç ; Eski banka görevlisidir ve sicilinde bankada yaptığı yolsuzluklar mevcuttur.. Hırsızlarla yola çıkarsan eğer, sen çalmasan bile onların pisliğini üzerind etaşımak zorundasın Ahmet Hocam.. Ahmet Bostancının her zaman kullandığı bir 4 lük vardır, Ziya Paşanın terkib-i Bendinden ; '' Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.. ''


5 - gercrkler 18/12/2011

sorusturma başlayınca doğrular bir bir ortaya cıkacak bunlarda allah korkusuda yok başkanın etrafındakiler hepsi köşe oldular adalet yerini bulsun


4 - HAKkı 10/11/2011

Eğer bu iddalar doğruysa herkes cezasını çeksin yok değilse bu söylenenlerin yazılanların hepsi iftiraya girer ve mahkeme huzurunda tazminat ödemek zorunda kalırlar.


3 - Pırlantam 02/11/2011

Gunaydın yazınızı okudum.Hiç bir gazete bu haberi yazmamış.Nedenini bilmiyorum ama;umarım bu talancılar teftiş sonucu adaletin huzurunda Mahkemede hesap veririler.Tüh yazıklar olsun ayıp ayıp herkesin diline düşdünüz.Güya hizmet yapacaklarmışşşşşşşşşşşşşşşş???????????


2 - Gumusovalı 01/11/2011

Gümüşovalı olarak utanıyorum.Evlerde bile konusulan bu yolsuzlukların ayyuka cıkdığı konusulmaktadır.Umarım denetim yapan müfettiş bu yolsuzlukları yakalarda herkes bunların ne olduğunu anlar.Allah ıslah etsin bunları.Başka ne diyeyimki?


1 - ADMİN 30/10/2011

yahu kardeşim bu kaçıncı inceleme sadece gümüş ova değil tüm akp li olmayan belediyeler inceleniyor onlarda hata yapıyor geçsinler akp ye tertemiz olurlar.




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com