“Turizmde Yetenek Avcılığı Konferansı” Gerçekleştirildi Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ta...           • HAYVAN SAHİPLENME PROJESİYLE ÖZEL EĞİTİM OKULUNA CAN DOST YAVRU KÖPEK ‘ÖZEL’ OKULA TESLİM EDİLDİ  “YUMAK” YENİ YUVAS...           • Cumhuriyet 101 Yaşında Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuri...           • TUSAŞ Tesislerine Yapılan Hain Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: CHP Düzce Örgütü o...           • CHP Düzce Millet Vekili Özcan'ın Mesajı   Dün Ankara Kahramankazan’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi AŞ tesislerind...           • SU-KANAL MÜDÜRLÜĞÜ İLK 9 AYLIK FAALİYETLERİNİ PAYLAŞTI SUYA ERİŞİMİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN SAHADALAR 35 BİN 597 METRELİK ALT YAPI HATTI DÖŞENDİ...           • DÜZCE BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ MELENSU PARK’TA KÖTÜ NİYETLİ SALDIRI AHŞAP MASA YAKILARAK TAHRİP EDİLDİ   ...           • DÜZCE BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ MELENSU PARK’TA KÖTÜ NİYETLİ SALDIRI AHŞAP MASA YAKILARAK TAHRİP EDİLDİ   ...           • HANİ İDAMI İÇİN İP ATIYORDUNUZ NE DEĞİŞTİ? CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, terörist başı Öcalan'ın TBMM'ye gelip konuşma y...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Fethullah Gülen, Sonunda Geberdi Gitti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Fethullah Gülen'in vefatını değerl...           
İstatistikler
Toplam: 1927683
Aktif: 13
Bugün: 1210
Dün: 1271
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

S PLAKA SAHİPLERİNE ÖNEMLİ DUYURU


Düzce Belediyesi S Plaka sahipleri ve servis işletmeciliği yapanlara ilişkin önemli bir duyuru yayımladı. Duyuruda eksik evrakların en geç 20.07.2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tamamlanması gerektiği belirtildi.

Düzce Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü,  S plaka sahiplerinin eksik evraklarını tamamlaması konusunda önemli bir açıklama yaptı. Emniyet Müdürlüğünden 20.07.2020 tarihine kadar ek süre verildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“(S) Plaka sahiplerine güzergâh belgelerinin alınması ve eksik evrakların giderilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 06.07.2020 tarihine kadar ek süre verilmişti. Ancak Dünya çapında meydana gelen (kovid-19) salgını nedeniyle, Ülkemizde ve İlimizde Korona virüsüne yönelik alınan tedbirler kapsamında, S Plaka sahiplerine verilen sürenin, 20.07.2020 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.

Verilen bu ek süre zarfında (S) Plaka Dağıtım Şartnamesinin 10. ve 11. maddeleri ile Servis Araçları Çalışma Yönetmeliği’nin 12. maddesi (e) bendi çerçevesinde (S) Plaka sahiplerinin, Taşıt Çalışma Ruhsatı ve Güzergâh İzin Belgelerini, herhangi bir mağduriyet yaşamamak adına yukarıda belirtilen tarihe kadar tamamlamaları gerekmektedir."

 

 

Haber tarihi: 19/07/2020
Haber Okunma: 9682
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Vali Cevdet Atay’ın Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Sonraki: Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com