SU-KANAL MÜDÜRLÜĞÜ İLK 9 AYLIK FAALİYETLERİNİ PAYLAŞTI SUYA ERİŞİMİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN SAHADALAR 35 BİN 597 METRELİK ALT YAPI HATTI DÖŞENDİ...           • DÜZCE BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ MELENSU PARK’TA KÖTÜ NİYETLİ SALDIRI AHŞAP MASA YAKILARAK TAHRİP EDİLDİ   ...           • DÜZCE BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ MELENSU PARK’TA KÖTÜ NİYETLİ SALDIRI AHŞAP MASA YAKILARAK TAHRİP EDİLDİ   ...           • HANİ İDAMI İÇİN İP ATIYORDUNUZ NE DEĞİŞTİ? CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, terörist başı Öcalan'ın TBMM'ye gelip konuşma y...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Fethullah Gülen, Sonunda Geberdi Gitti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Fethullah Gülen'in vefatını değerl...           • Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu heyeti bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldiler TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Sayın Fuat Oktay ve Komisyon üyeleriyle, Türkmenistan M...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: AKP'li Düzce Belediyesi’nin İştiraki BELKA A.Ş’nin 5 Milyon TL'yi Aşan Vergi Yüzsüzlüğü Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, AKP'li Düzce Belediyesi’nin ...           • ZABITA İHBARI ANINDA DEĞERLENDİRDİ MARKETTEKİ GÜVELENMİŞ GIDALAR TESPİT EDİLDİ TUTANAK TUTULDU, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜ...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün Adının Silindiği Millet Bahçesi’nde Halk Soyuluyor: Beltur’un Fahiş Fiyatları Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün A...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Bahçeli'nin Sözleri, AKP’nin Eski Açılım Sürecini Hatırlatıyor!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı or...           
İstatistikler
Toplam: 1925706
Aktif: 26
Bugün: 1127
Dün: 1257
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ÇANAKKALE MİLLETİMİZİN YAZDIĞI EN BÜYÜK KAHRAMANLIK DESTANLARINDAN BİRİDİR


65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü’nün 105. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yaptığı açıklamada, “ Çanakkale Deniz Zaferi 1. Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk Milletinin kahramanlık destanıdır. Çanakkale’de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışma milletimize hem zaferi getirmiş hem de Kurtuluş Şavaşımız için gerekli olan cesareti ve mücadele ruhunu vermiştir. Türk milleti, tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamayı bir hayat felsefesi olarak benimsemiştir. Bu nedenle hiç bir güç Türk milletini esaret ve vesayet altına alamayacaktır. Bu yönüyle Çanakkale, ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutmamaları gereken bir derstir. Dünya tarihine  altın harflerle yazılmış bu anlamlı gün vesilesiyle, İstiklal ve İstikbalimiz konusundaki kararlılığımızın bir kez daha teyit edildiği Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu topraklar ile bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla yad ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

Haber tarihi: 17/03/2020
Haber Okunma: 3152
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Düzce valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin Yıl Dönümü Mesajı
Sonraki: Corona virüs önlemleri: Eğlence yerlerine geçici kapatma kararı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com