Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832599
Aktif: 14
Bugün: 2423
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN ÖZLÜ MAHALLE İNCELEMELERİNE BAŞLADI BÜTÜN SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLECEK


65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda söz ettiği ‘mahallerin ihtiyaçlarını yerinde tespit’ için inceleme gezilerine başladı.

Merkeze bağlı mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda talep ve istekleri dinleyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaptığı açıklamada muhtarlarla birlikte mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek üzere geziler düzenleyeceğini ifade etmişti. Toplantı sonrasında randevu planına Uzunmustafa Mahallesini ekleyen Başkan Özlü Başkan Yardımcıları Hüdaver Gösterişli ve Celal Kasapoğlu ile mahalle muhtarı Halit Özdemir ile birlikte sorunları yerinde inceledi. Pazaryeri mevkiinde alt ve üst yapı durumunu inceleyen ve mahalle sakinleri ile istişare eden Başkan Özlü “vatandaşlarımızı huzursuz eden, şikayete konu olan her sorun ayrıntılı bir şekilde incelenecek ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Pazaryeri vatandaşlarımız için önemli bir nokta araç ve yaya trafiğinin yeniden düzenlendiği bir süreç işliyor. Dolayısıyla burada alt ve üst yapı eksikleri de kısa süre içinde tamamlanacak” dedi.

Esnafın Davetini Geri Çevirmedi

Mahallenin sokaklarında muhtarın de rehberliğinde talep ve ihtiyaçlara ilişkin talimatları ilgili başkan yardımcılarına veren Başkan Özlü mahallede esnaflık yapan bir vatandaşın çay teklifini geri çevirmedi. Burada istişarelerine devam eden Özlü “her fırsatta ifade ettiğim gibi, mali konuları düzene kavuşturduktan sonra hızlıca belediyemizin asli görevlerini eksiksiz şekilde yerine getirmesi için çalışacağız. Şu andan itibaren önem sırasına göre bir eylem planı oluşturduk, bu çalışmaları giderek daha hızlı ve verimli hale dönüştüreceğiz. Tek amacımız var; her ihtiyacı duymak, çözüm bulmak ve uygulamak. Muhtarımıza, mahalle sakinlerimize bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı ve anlayışları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber tarihi: 13/07/2019
Haber Okunma: 804
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Mustafa Varank Düzce’de
Sonraki: Sırrı Çözülemeyen Meşe Ağacının içindeki Tarihi Tüfek




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com