CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Fethullah Gülen, Sonunda Geberdi Gitti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Fethullah Gülen'in vefatını değerl...           • Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu heyeti bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldiler TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Sayın Fuat Oktay ve Komisyon üyeleriyle, Türkmenistan M...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: AKP'li Düzce Belediyesi’nin İştiraki BELKA A.Ş’nin 5 Milyon TL'yi Aşan Vergi Yüzsüzlüğü Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, AKP'li Düzce Belediyesi’nin ...           • ZABITA İHBARI ANINDA DEĞERLENDİRDİ MARKETTEKİ GÜVELENMİŞ GIDALAR TESPİT EDİLDİ TUTANAK TUTULDU, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜ...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün Adının Silindiği Millet Bahçesi’nde Halk Soyuluyor: Beltur’un Fahiş Fiyatları Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün A...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Bahçeli'nin Sözleri, AKP’nin Eski Açılım Sürecini Hatırlatıyor!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı or...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Düzce İl Kongresi'nin Üzerinden Bir Yıl Geçti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, CHP Düzce İl Kongresi’nin &u...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN GÖRME ENGELLİ BİREYLERE ZİYARET   BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER VE GÜVENLİK GÜNÜNDE ANLAMLI BULUŞMA ...           • ARAÇ BAKIM VE TAMİRLERİ ÖZ KAYNAKLARLA YAPILIYOR DÜZCE BELEDİYESİ TASARRUF SAĞLIYOR  Düzce Belediyesi bünyesindeki hizmet ara&...           • Düzce Üniversitesi’nden Sanayi Kuruluşlarıyla Eğitim İş Birliği Protokolü Düzce Üniversitesi, TB SewtechTurkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile &ldq...           
İstatistikler
Toplam: 1924742
Aktif: 24
Bugün: 1074
Dün: 1142
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Bozkurt işaretli provokasyon


Kaynaşlı ilçesinde kendilerinin AK Parti’li olduğunu iddia eden 4 kişi, seçimlerin kaybedilmesine neden olarak gördükleri AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir aleyhine  astıkları pankart tepkiye neden oldu.

Olayın sosyal medyada paylaşılması ile birlikte yapılmak istenen provokasyona tepki gösteren vatandaşlar ile, Milletvekili Keşir’e haksızlık yapıldığını düşünen sosyal medya kullanıcıları, Düzce’de İlk defa bu kadar aktif vekil gördüklerini söyleyerek, seçim kaybetmenin faturasının Ayşe Keşir’e kesilmesini aymazlık olarak değerlendirdiler.

Üstgeçide pankart asanları Kaynaşlılı olarak görmediklerini söyleyen vatandaşlar, “ Ayşe Keşir hanım Düzce’ye güzel hizmet sağlarken teşekkür etmeyenler şimdi laf kalabalığı yapmakta”  …Kazandığımız takdirde tebrik etmeyenler şimdi karalama politikasın girdi, her zaman partimizin de vekillerimizin de arkasındayız yapılanlar hizmetler çalışmalar ortada nankörlüğe gerek yok her zaman daima ondan faturayı Ayşe hanıma kesmeye çalışıyorlar iyi ki varsın Ayşe Keşir sen Düzce’de olmaya devam et. En önemlisi ulaşılabilirsin her zaman Düzce’nin Ablası” yorumunda bulundular.

Sosyal medyada paylaşın fotoğraflara bakıldığında, pankart asanların bozkurt işareti yaptığına dikkat çeken vatandaşlar, yapılan eylemin Cumhur İttifakı’nın ruhuna aykırı olduğu yorumunda bulundular.

Haber tarihi: 04/04/2019
Haber Okunma: 2561
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: ÖZLÜ'YÜ YALNIZ BIRAKMADILAR
Sonraki: Düzce Belediye Başkanı Özlü’den Miraç Kandili Mesajı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com