CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Fethullah Gülen, Sonunda Geberdi Gitti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Fethullah Gülen'in vefatını değerl...           • Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu heyeti bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldiler TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Sayın Fuat Oktay ve Komisyon üyeleriyle, Türkmenistan M...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: AKP'li Düzce Belediyesi’nin İştiraki BELKA A.Ş’nin 5 Milyon TL'yi Aşan Vergi Yüzsüzlüğü Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, AKP'li Düzce Belediyesi’nin ...           • ZABITA İHBARI ANINDA DEĞERLENDİRDİ MARKETTEKİ GÜVELENMİŞ GIDALAR TESPİT EDİLDİ TUTANAK TUTULDU, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜ...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün Adının Silindiği Millet Bahçesi’nde Halk Soyuluyor: Beltur’un Fahiş Fiyatları Asla Kabul Edilemez!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: İsmet İnönü’nün A...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Bahçeli'nin Sözleri, AKP’nin Eski Açılım Sürecini Hatırlatıyor!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı or...           • CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı: Düzce İl Kongresi'nin Üzerinden Bir Yıl Geçti!   CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, CHP Düzce İl Kongresi’nin &u...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN GÖRME ENGELLİ BİREYLERE ZİYARET   BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER VE GÜVENLİK GÜNÜNDE ANLAMLI BULUŞMA ...           • ARAÇ BAKIM VE TAMİRLERİ ÖZ KAYNAKLARLA YAPILIYOR DÜZCE BELEDİYESİ TASARRUF SAĞLIYOR  Düzce Belediyesi bünyesindeki hizmet ara&...           • Düzce Üniversitesi’nden Sanayi Kuruluşlarıyla Eğitim İş Birliği Protokolü Düzce Üniversitesi, TB SewtechTurkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile &ldq...           
İstatistikler
Toplam: 1924749
Aktif: 21
Bugün: 1083
Dün: 1142
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

"Süleyman Soylu kardeşiniz olarak Faruk Özlü’nün emrindeyim.."


AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü'ye destek için Düzce'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzcelilerle düzenlenen miting programında bir araya geldi.

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü'ye seçim çalışmalarında destek olmak için Düzce'ye geldi. Soylu, ilk olarak Bolu'da miting yaparak Bolulularla buluştu.

Ardından Düzce'ye gelen Bakan Soylu, Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingde Düzcelilerle buluştu. Bakan Soylu, geçen 17 yıllık süre içerisinde ülkeyi kalkındırmak için bir çok proje yaptıklarını söyleyerek muhalefet partilerinin yaptıkları açıklama ve çalışmalar konusunda eleştiri yapmayı unutmadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye destek vermek amacıyla bugün Düzce’ye geldi. Özlü’ye övgüler yağdıran Soylu, “ Kazanırsa 5 yıl Düzce’de destan yazar” dedi.

Genel siyaset ve gündem konularından bahseden Soylu, iktidar oldunuz muktedir olamadınız diyenlere karşı halkın karşısına" hem iktidar hem muktedir olduk" demek için çıktığını söyledi.

Türkiye'nin ilerlemesini , büyümesini istemeyenler olduğunu söyleyen Soylu, Gezi'yi, 15'temmuz'u yapanların Türkiye'nin karşısında olduğunu söylerken, zillet ittifakını eleştirdi.

Güneydoğu’da artık 24 saat huzur olduğunu söyleyen Soylu, “bizi PKK’dan kurtardığınız için Allah razı olsun diyen insanlar var. Biz orya 13 yaşındaki kız çocukları Murat Karayılan’ın masasına meze olarak getirenlerin burnundan fitil fitil getirmek için gidiyoruz”

Soylu, “Bizi büyük, asil milletiz, sizden güç istemeye geldik. 31 Martta zafiyete düşersek kaymakamları, valileri,  çocukları maskaraya çevirirler. Bizim güçten düşmemizi bekliyorlar. Bunu hep birlikte güçlü bir şekilde gerçekleştiremeyeceğimizi düşünüyorlar, tezgahları bu."şeklinde konuştu.

Uyuşturucu satıcıları için, “okul önlerinde satıyorlarsa polislerimiz ayaklarını kırsın” dediğini hatırlatan Soylu, sokak sokak gezdiğini ve vatandaşı dinlediğini belirtti. Cumhuriyet Tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonlarını yaptıklarını söyleyerek, PKK’nın her taraftan şah damarını kestiklerini ifade etti.

 “Siz Faruk Özlü’yü seviyor musunuz” diyen Soylu, savunma sanayindeki bir çok projede Özlü’nün imzası olduğunu söyledi.

"İş yapma azminden, herkesi kucaklayan bir adamdır. İyi bir dosttur, iyi bir komşudur, vefayı iyi bilir, vizyonu vardır. Dünyayı takip eder, Düzceli hemşerilerimiz kendilerine destek verir de kazanırsa Düzce’de 5 yıl destan yazar.” Diyerek, vatandaşlardan sandıkları patlatarak Özlü’ye destek vermelerini istedi.

“İçişleri Bakanı ve Süleyman Soylu kardeşiniz olarak Faruk Özlü’nün emrindeyim. Allah Bizleri size mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

 

 

Haber tarihi: 08/03/2019
Haber Okunma: 3482
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: “İSTİKLAL MARŞI MİLLETİMİZİN AYNASIDIR”
Sonraki: Rektör Çakarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com