CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR  TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ CAMİLER KÖŞE BU...           • MODERN SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI SORUNU OLMAYACAK   112 DÜKKANDA SONA GELİNDİ   Düzce Belediyesi tarafından Beslanbey Bö...           • TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi   Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafe...           • ‘YEŞİL DÜZCE’ İÇİN ÇALIŞIYORLAR   ORTA REFÜJLERDE BAKIM ÇALIŞMALARI   Düzce Belediyesi Park ve Bah&c...           • VİYANA’DA FESTİVAL COŞKUSU AHMET ŞAFAK KONSERİYLE ZİRVE YAPTI Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, Avusturya Türk Federasyonu tarafından düzenlenen Ge...           • KÖŞE BUCAK HER YER İLAÇLANIYOR LARVA VE SİNEKLE MÜCADELE SÜRÜYOR 5 EKİPLE 63 MAHALLEDE İLAÇLAMA YAPILIYOR A...           • BAYRAM GEZGİNLERİ SAMANDERE VE AYDINPINAR’A AKIN ETTİ   TATİLDE SADECE İKİ TESİSİ 8 BİN 500 KİŞİ ZİYARET ETTİ MANGALINI ALAN ŞELALELERE KOŞTU HE...           • SAKARYA İDARE MAHKEMESİNDEN ADALET DERSİ: HUKUKSUZ YER DEĞİŞİKLİĞİNE İPTAL KARARI! Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlü...           • İşitme Cihazları Satışı ve Uygulama Merkezi Hizmete Açıldı. Genç girişimci Sinem Korkmaz Düzce’de Emniyet midürlüğü karşısınd...           • Özcan, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı Cumhuriyet Halk Parti(CHP) Düzce Milletvekili Talih Özcan, Ramazan Bayramı’nın coş...           
İstatistikler
Toplam: 1558887
Aktif: 10
Bugün: 1374
Dün: 1993
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MHP Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı


31 Mart yerel seçimleri partilerin seçim çalışmaları devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Katılımın fazla olduğu toplantıda adaylar özellikle Düzce, ilçe ve beldelerde sosyal belediyecilik şeklinde çalışma yapacaklarını söyledi.

Haber:Şeref Metin

MHP’nin 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısı gerçekleşti. Yoğun bir katılımın yaşandığı toplantıda yapılacak çalışmalar üzerinde duruldu. Merkez, ilçe ve beldelerden kalabalık katılımın olduğu toplantıda adaylar yapacağı çalışmalardan da bahsetti.

Toplantıda ilk konuşmayı MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz yaparken Yılmaz, yerel seçimlerin öneminden bahsetti. Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardır belediye kapılarında, Özel İdare’de her türlü muhabereyle karşı karşıya kaldık Bu zaman hiçbir şey söylemedik ve milletimizin verdiği kararı asla eleştirmedik, eleştirmeyeceğiz ama şimdi şartlar değişti Cumhurbaşkanı hükümet sistemine geçil. Cumhur ittifakı adını verdiğimiz tamamen yerli ve milli bir ittifak oluştu. Bu ittifak öyle millete benzemez. Bu ittifakı önemsiyoruz. 24 Haziran seçimlerinde bu ittifakla beni milletvekili seçtiniz. Bu gelişmeyi 31 Mart seçimlerinde de görmek istiyoruz. Cumhur ittifakında MHP’nin yerel seçimlere damga vurmasını istiyoruz. Zira yerel seçimlerde MHP’nin adayları takdir edersiniz ki nasıl bir belediye anlayışı içinde olduklarını gösterdiler Nasıl yönetim olur, halk nasıl yönetilir inşallah seçimlerden sonra göstereceğiz. Bizim partimiz şu cemaat, bu cemaat diye ayrım yapmaz. Bizim için tek ayrım vardı o da vatan hainliğidir Hain her yerde haindir Bu dava, bu parti bir gün elinde sonunda hükümet olacaktır. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bütün milletimize söylüyorum. Eğer MHP’yi seçerseniz hizmet etme aşkının ne olduğunu görürsünüz. Allah yolundan ayrılmayan, Hz. Peygamber sevdalısıyız. Hep beraber girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayalım. Tüm hemşerilerimizi kucaklayalım. 50 yıllık geçmişi olan partimizin projelerini herkese anlatalım. Düzce, memleketimizin çok cüzide bir

kentidir.”


Yılmaz’ın ardından konuşma yapan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise sert konuştu. MHP’lilerden destek isteyen AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’e yüklenen Caboğlu, açıklamasında şöyle konuştu:

“Düzce dedi ki artık MHP partisine imkan vardır. Artık vekilimiz bugün aramızda. Böyle bir hakkı yediremezdik arkadaşlar. Düzce’nin hizmetimizde olduğumuzu unutmadık. Düzce’nin belediye başkan adayı vardır o da Erdoğan Bıyık. Bu seçimlerde ülkede MHP’nin ön planda olacağı bir seçimdir. Bakınız bizim aday adayları var. Siz 10-0 yapamayacaksınız. İnsanların artık birbirine girmemesi gerekiyor. Birileri çıkıyor MHP’lilere bize destek verin diyor. Bırakın bu işleri. MHP’lilerin kime oy vereceği bellidir. Şunu bilin ki Düzce’de Düzce halkı bir karar verecek. Biz de Düzce halkına hizmet vereceğiz.”

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık da belediyeciliğin Düzce’nin geleceği için önemine değinerek, “Genel Başkanımızın istekleriyle burada aranızdayım. Malumunuz olduğu üzere 24 Haziran seçimlerinde şükürler olsun Ümit Abimiz göreve geldi. Biz bir söz verdik. MHP’nin oyu helal oydur, organik oydur. Genel Başkanımızın talimatlarıyla görev yaparız. Vatandaşımızın verdiği oya sonuna kadar sahip çıkacağız. Düzce bizim için ikinci vatan oldu. İl Başkanımız da bizi burada görmek istediler. Şu önemli ki bu seçimler sistemin işlemesi ve yürütülmesi için çok önemlidir MHP, 10 yerde de aday göstermiş bir partidir. Üretken belediyecilik için bu arkadaşlarımız aday gösterilmiştir. Bizler de Cumhur ittifakı çerçevesinde yapacağımız ekip çalışmasında yerimizi alacağız. Bu ittifak ülkemizin bekası için çok önemlidir. Seçim çalışmalarında buna önem vermeliyiz. Ancak 1 Nisan itibariyle Düzce’den güzel haberler bekliyoruz. Allah nasip ederse 1 Nisan günü Düzce üretken belediyecilikle tanışacaktır. Merkezde, tüm ilçelerde, beldelerde yağmur çamur demeden tüm seçmenlere ulaşıp üretken belediyeciliği anlatacağız. Yapacağımız projelerimizi anlatacağız. Düzce’nin yıllardır kaybettiklerini nasıl geri kazacağımızı, Düzce’nin nasıl üretken bir belediyecilik anlayışına kazanacağını tek tek anlatacağız.” İfadelerini kullandı.

Toplantı partinin ilçe ve belde belediye başkan adaylarının konuşmalarıyla devam etti. Adaylar yapmayı düşündükleri projelerden bahsederek her zaman halkın içinde olacakları sözünü vermeyi unutmadı.

 

 

Haber tarihi: 19/01/2019
Haber Okunma: 911
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Yeni askerlik sistemi ile ilgili flaş açıklama
Sonraki: Demircan Gölyaka Adayı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

m

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com