DÜZCE BELEDİYESİ 4 AYLIK RAPORU YAYINLADI 4 AYDA 4 KİLOMETRE YENİ İÇME SUYU HATTI 5 KİLOMETREDEN FAZLA KANALİZASYON YAPILDI YENİ YA...           • Fındık Üreticileri Kendi İşlerinin Patronu Olabilecek   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Düzce Üniversitesi ve Düzce Ta...           • İTFAİYE 6 DAKİKADA OLAY YERİNE ULAŞTI YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI Düzce Belediyesi İtfaiyesi Müdürlüğü, Konuralp bölgesi Orhangazi Mah...           • Mutluluk ve başarının sırrı; psikolojik sağlamlık   Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile ...           • Mutluluk ve başarının sırrı; psikolojik sağlamlık   Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile ...           • KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR ,Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması i&cc...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDE İKİNCİ ÖZLÜ DÖNEMİ FARUK ÖZLÜ VE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ MAZBATA ALDI ÖZLÜ: DÜZCE...           • CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR  TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ CAMİLER KÖŞE BU...           • MODERN SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI SORUNU OLMAYACAK   112 DÜKKANDA SONA GELİNDİ   Düzce Belediyesi tarafından Beslanbey Bö...           • TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi   Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafe...           
İstatistikler
Toplam: 1561966
Aktif: 37
Bugün: 1783
Dün: 1974
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKANLAR TOPLANDI


AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin Başkanlığında, Parti İl Binasında Belediye Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, mazereti olan Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut’un dışında ki bütün başkanlar katıldı.

Mustafa Keskin’in il başkanı olarak atanmasının ardından uzun süredir merakla beklenen Ak Parti İlçe belediye başkan adayları belli olmaya başladı.

AK Parti’ye yakın kaynaklardan alınan son dakika bilgisine göre, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, , Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile, Beyköy Belde Belediye Başkanı Osman Kılıç ve  Boğaziçi Belde Belediye Başkanı İbrahim Ercan’ın kesin olarak yeniden aday oldukları öğrenildi.

Diğer yandan, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adaylarının Aday Tanıtım Toplantısı AK Parti MYK üyesi ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın katılımı ile 20 Ocak 2019 Pazar günü saat 14.00’da 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağı, Pazartesi gününden itibaren de il genelinde seçim startına hız verileceği öğrenildi.

 

 

Haber tarihi: 18/01/2019
Haber Okunma: 878
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Demircan Gölyaka Adayı
Sonraki: AK PARTİ'DE TARİH BELLİ OLDU




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

m

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com