Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827533
Aktif: 8
Bugün: 14
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

AKÇAKOCA BELEDİYESİNDEN CÖP SORUNUNA YENİ ÇÖZÜM


 

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, kentin çöp sorununa ilişkin yeni bir proje için çalışmaları başlattıklarını açıkladı. Albayrak, “Artık çöp kovalarını kimse göremeyecek” dedi. Düzce’nin tüm ilçelerinde yaşanan çöp sorunu bazı ilçeleri farklı oluşumların içine itiyor. Akçakoca Belediyesi de kentin daha güzel görüntüye kavuşması için kent merkezindeki çöp kovalarını ortadan kaldırmak için kolları sıvadı. Çöp kovaları kaldırılarak yerin altına gömülecek. Böylece hem koku hem de görüntü kirliliği oluşmayacak. Konu ile ilgili bilgi veren Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, “ Çöple ile ilgili tüm Düzce sorun yaşıyor. Yeni çöp düküm sahası belirlendi ve proje çalışmaları devam ediyor. Şehir içindeki çöplerin toplanması ve depolanması için Avrupa’daki çağdaş anlayışı ilçemize getirmek için çalışma yapıyoruz. Şehri dolaşırken çöp kovası görmeyeceksiniz. Çevreye koku salmayacak şekilde çöp merkezleri oluşturacağız. Bir yatırım maliyet var ama çöp giderlerimizde ciddi bir azalma da olacak. Çöp kovası anlayışı artık çağdışı kaldı. Turizm kenti anlayışına da uygun değil. Kentimize yakışan ve Belediyemizin çöp giderlerinde ciddi bir azalma hedefliyoruz” dedi.

Çöp kovalarının olmamasından dolayı halkın çöpünü atmakta sıkıntı çekmeyeceğini kaydeden Albayrak, “Çöp kovası olmayacak çünkü çöpler tüplerle yer altında olacak. Çöp arabası vinçle çöpleri alacak. Yeraltında depolanacak. Bunu ilk önce sitelerden başlatacağız. Daha sonra kentin her yerinde olacak. Çöp kovaları hijyen açısından da sıkıntı yaratıyor” dedi.

Çöplerimizi gömmek zorunda kalıyoruz

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, çöpleri gömmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, “ Vahşi çöp depolama sorunu ise halen devam ediyor. Bu konuda Katı Atık Bertaraf tesisinin bekliyoruz. Aslında biz çöplerimizi ayrıştırıyoruz. Ancak bu yeterli değil. Beşte birini gömüyoruz. Plastik, cam ve demirlerimiz geri dönüşüme gidiyor. Çöp konusu tüm belediyelerin en büyük sorunudur” ifadelerini kullandı.

Haber tarihi: 24/10/2011
Haber Okunma: 1991
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: TEKNOGİRİŞİM SERMAYE DESTEĞİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com