İLK ETKİNLİĞİN EV SAHİBİ BİLİM MERKEZİ OLDU DÜZCE STEM EKİBİNİN SERGİSİ İCATLARLA DOLU BİLİMİN EN EĞLENCELİ HALİ, UYGULAMALI SİSTEMLER ...           • Düzce Üniversitesi’nde Çerkez Dili ve Kültürü Günleri Etkinliği 10. Yıl Kutlama Programı Başladı   Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kafkas Dilleri ve Kültü...           • Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu   Düzce ÜniversitesiTıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr...           • PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN HASSAS YAKLAŞIM ÇÜRÜMÜŞ VE TEHLİKE ARZ EDEN AĞAÇLAR KALDIRILDI YENİ AĞAÇLAR DİKİLDİ 5 YILDA 7 BİN 140 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTURULDUDüzce Belediyesi Park ve Bahçeler M...           • Genel Başkan Akbulut’tan hükümete çağrı   TASARRUF ÖNCE SARAYDAN BAŞLAMALI!Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbu...           • BELEDİYENİN PİYASA ALACAKLARI BORÇLARINDAN FAZLA   MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURUMUN ALACAK RAPORUNU PAYLAŞTI BELEDİYE Hİ...           • ‘ALO 153’ İLE VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR   BEYAZ MASA’YA 4 AYDA 31 BİN 979 ÇAĞRI GELDİ   Güçlü a...           • ‘ALO 153’ İLE VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR   BEYAZ MASA’YA 4 AYDA 31 BİN 979 ÇAĞRI GELDİ   Güçlü a...           • Ankara’nın Anıtsal Ağaçlarıyla İlgili Fotoğraf Sergisi ve Konferans Gerçekleştirildi   Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma ...           • Özel Gereksinimli Bireyler İçin Uluslararası Proje   Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG birimi tarafından geliştirile...           
İstatistikler
Toplam: 1569509
Aktif: 4
Bugün: 153
Dün: 2288
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon müdürlüğü ekipleri, Koçyazı mahallesinde hat yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Haber:Editör

Düzce Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri , Düzce’de alt yapı çalışmalarını gerçekleştirerek merkez mahallelerle birlikte uyguladığı kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu drenaj çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Belediyesi merkez mahalleler ve kırsal mahallerde birçok suyu olmayan yere yeni içme suyu hattı çekerken, diğer yandan da alanlardaki içme suyu hat döşeme, kanalizasyon hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Haber tarihi: 02/10/2018
Haber Okunma: 799
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: MELENSU PARK’DA TESVİYE ÇALIŞMASI YAPILDI
Sonraki: Öğrencileri 850 Araç Taşıyacak




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com