Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827612
Aktif: 77
Bugün: 142
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI


 

 

Vali Vasip Şahin, Van’da meydana gelen depremin ardından yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. “Depremin acısını en iyi biz anlarız” diyen Şahin, “o gün onlar bizim yanımızdaydı bugün biz onların yanında olmak zorundayız ”dedi. Vali Vasip Şahin; Van’da meydana gelen depremin ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram, Alay Komutanı Albay Turan Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Kızılay Batı Karadeniz Afet Müdahale Lojistik Müdürü Mustafa Yılmaz ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen Şahin, yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. “Depremin acısını en iyi biz anlarız” diyen Şahin, “O gün onlar bizim yanımızdaydı bugün biz onların yanında olmak zorundayız ”dedi.

Şahin; “23 Ekim 2011 Pazar günü maalesef Van ilimizde büyük bir deprem meydana geldi. Öncelikle meydana gelen depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Depremi yaşayan deprem acısını en iyi bilen bir bölgede bulunuyoruz. En iyi bizler anlayabiliriz. Düzceliler anlar Marmara bölgesinde yaşanalar felaketin acısını ağrısını hisseder. Dolayısı ile Allah milletimize ülkemize ve tüm insanlığa bir daha böyle felaketler yaşatmamasının temenni ediyoruz. Tabi bu temenninin ötesinde bizimde bir şeyler yapmamız gerekir. Çünkü bizler 17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinde insanların yardıma koştuğunu ve o yardımların insanlar için neler ifade ettiğini en çok anlayanlardan biriyiz. Biz de bugün onların yanında olmak zorundayız o gün onlar bizim yanımızdaydı.” diye konuştu.

Gelecek Olan Emri Bekliyoruz

Afet kurtarma ekipleri ile her an hazır olduklarını vurgulayan Şahin, yardım kampanyasını birkaç ana başlıkta topladıklarını söyledi. Şahin, nakdi yardım yapmak isteyen vatandaşlar için hesap numaraları açtıklarını belirtti ve Gıda yardımlarını da valilik girişinde bulunan “tek adımda hizmet bürolarında toplayacaklarını söyledi.

Haber tarihi: 24/10/2011
Haber Okunma: 1532
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: BİN 90 YARALI 217 ÖLÜ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com