Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827608
Aktif: 75
Bugün: 135
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KIRKDOKUZ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ


KIRKDOKUZ  TERÖRİST  ÖLDÜRÜLDÜ

GENELKURMAY 49 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
TSK internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada iki gün içinde 49 teröristin ölü olarak cesetlerinin bulunduğunu. ayrıca çok sayıda teröristin öldürüldüğünün insansız hava aracı ile görüntülendiğini de açıkladı. Ancak cesetlere şu an için ulaşılamadığı için sayı belirtilmedi.

Açıklama şu şekilde;

1.   Çukurca bölgesinde sürdürülen operasyonda;
a.   20 Ekim 2011 saat 23.00 sıralarında tespit edilen 10-15 kişilik terörist gruba,

b.   22 Ekim 2011 saat 02.30-08.30 arasında Kazan Vadisinde tespit edilen 35 kişilik terörist gruba karşı önce topçu ve müteakiben Hava Kuvvetleri uçakları ile ateş açılmış, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği İnsansız Hava Aracı (İHA) görüntülerinden tespit edilmiştir. Bugün saat 15.00 sıralarında 35 teröristin cesedine ulaşılmıştır. Aynı saatlerde Kazan Vadisi/Cevizli bölgesinde ilk gün çıkan çatışmalarda öldüğü değerlendirilen 7 terörist cesedi bir mağara içerisinde bulunmuştur.

c.   Topçu ve Hava Kuvvetleri ile ateş altına alınan ve Kazan Vadisinde etkisiz hale getirilen 35 teröristin olduğu bölgeye, 22 Ekim sabah saatlerinde Özel Birliklerin helikopter ile sevk edilmesiyle başlatılan operasyonda bir grup terörist ile karşılaşılmış ve çıkan çatışma sonucu 7 terörist daha etkisiz hale getirilmiştir.      ç.   Sonuç olarak son iki günde toplam 49 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

2.   Ayrıca operasyon bölgesi dışında, 21 Ekim saat 21.10 sıralarında Şemdinli/Aktütün güneyinde 20-22 kişilik terörist gruba karşı önce topçu, akabinde Hava Kuvvetleri tarafından ateş açılmış, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği İnsansız Hava Aracı (İHA) görüntülerinden tespit edilmiştir.

3.   Bölücü terör örgütü mensuplarının yurt içinde ve sınırdaki birliklerimize yönelik eylemlerini önlemek maksadıyla; sınır ötesinde birkaç, yurt içinde iki ayrı bölgede başlatılan operasyonlar devam etmektedir.

4.   Ayrıca, icra edilen operasyonları desteklemek amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde hava harekatı sürdürülmektedir.

 

Haber tarihi: 22/10/2011
Haber Okunma: 1563
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Cumayeri'nde Bayraklı Tepki




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com