Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1836202
Aktif: 83
Bugün: 525
Dün: 4816
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Hamza Cebeci Düzce Diriliş Gazetesinden özür bekliyor


Düzce Diriliş gazetesinin geçen hafta yayınlanan bir haberinde, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Fotoğrafta kollarının bağlı olması ile ilgili yorum sözleri nedeniyle  özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Haber:Nevzat Keleş

 

Düzce Diriliş gazetesinin geçen hafta yayınlanan bir haberinde, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ,Fotoğrafta kollarının bağlı olması ile ilgili yorum sözleri nedeniyle  özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Düzce Diriliş gazetesinin  internette yayınladığı bir haber  yazısında düzce de yaptığım bir ziyarette çekilen fotoğrafta kollarımın bağlı şeklini yanlış değerlendirerek haber yapmasını kınıyorum diyerek Düzce Diriliş gazetesi ekibini uyardı.

 

 “DÜZCE DİRİLİŞ GAZETESİ’ BİR ÖZÜR DİLEMELİ”

Düzce Diriliş gazetesi fotoğraftaki kollarımın bağlı olmasını yorumlayan” başlıklı yazısında, Şahsımın yanımdakilerini dikkate almama kendime öz güvenim olmama gibi yanlış yorum yapılması” sözlerine dikkat çekti. “Önce, dili mi sürçtü diye düşündüm” diyen Cebeci  şöyle devam etti:

Fotoğraf çekilirken bu şekil verdiği poz benim tarzım..Bütün ulusal gazetelerde yapılan haberlerde de ayni duruş pozum olur.Bu haberi yapan kişi beni tanısaydı eminim bu haberi yapmazdı.Bilemiyorum bazı kişilerin dolduruşuna mı geldi de bu haber yazıldı.Ben Düzce için elimden gelen her şeyi yaparım.Bunu bütün Düzceli hemşerilerim biliyor.Benim tek bir isteğim var .Bu haberi yapan gazete  benden  özür  dilemeli.Benden üzür dileyen haberini yayınlamaz ise yasal haklarımı kullanacağım.’’dedi

 

Haber tarihi: 01/07/2018
Haber Okunma: 1103
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Gümüşova'da 3 ölü 3 Yaralı
Sonraki: Cebeci Düzce tanıtım standını ziyaret etti




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com