Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1827663
Aktif: 104
Bugün: 226
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce’de Terör protestosu için binlerce kişi yürüdü.


Düzce’de Terör protestosu için binlerce kişi yürüdü.

 

 

Hakkari ve Bitlis’te yaşanan hain saldırılar sonucu 3 polisin ve 26 asker ile sivil vatandaşların şehit olması sonucu Düzce’de binlerce kişinin katıldığı teröre lanet şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi. Binlerce kişi Teröre lanet yağdırdı.

 

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde meydana gelen hain saldırıda şehit olan 26 askerimiz ile Bitlis’de meydana gelen saldırıda şehit olan 3 polisimiz Düzcelileri sokağa döktü. Tek yürek ve tek yumruk olan Düzceliler, şehitlere saygı teröre lanet yürüyüşü düzenledi.

 

Yürüyüşü Siyasi Partilerin il temsilcilikleri ve sivil toplum kuruluşlarının organize etti. Düzce Belediyesi önünden toplanan kalabalık daha sonra yürüyüşe geçerek İstanbul Caddesini takiben Anıtpark’a kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Düzceliler terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. ‘’Kahrolsun PKK, Vatan Sana Canım Feda, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’’ sloganları eşliğinde Anıtpark’a kadar yürüyen ve binlerce kişiden oluşan grup saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’nı okudu.

Daha sonra şehitlerimizin ismi tek tek okunurken, mitinge katılan Düzceliler ,”Burada” diyerek slogan attılar. Bu sırada yürüyüşe katılan bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Grup adına konuşma yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi Başkanı Nevin Teke terörün bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirterek,”Akan kana acilen dur denmesi lazım. Artık anaların ağlamasını istemiyoruz.” dedi. Konuşmanın ardından bir süre daha slogan atan grup olaysız bir şekilde dağıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren panzer aracı da yaşanması muhtemel taşkınlıklara karşı hazır tutuldu. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yürüyüş sırasında sıkı güvenlik tedbiri aldılar.

Haber tarihi: 20/10/2011
Haber Okunma: 1720
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: HAS PARTİ TELGRAFI BU SABAH POSTALADI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com