Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1836003
Aktif: 95
Bugün: 143
Dün: 4816
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Başbakan Yıldırım Düzce’ya Geldi


Anıtpark Meydanında  Düzcelilere  Seslenen Başbakan Binali Yıldırım...

Haber:N.Keleş

 

Başbakan Binali Yıldırım,  Düzce’ye geldi. Anıtpark meydanında Düzcelilere  seslenen  Başbakan Binali Yıldırım, “ başından beri hep bizimle yol yürüdünüz, her seçimde  AK Parti’ye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek verdiniz. 24 Haziran'da  Düzce üç sıfır yapacak" dedi.

Anıtpak meydanında  düzenlenen mitinge Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, milletvekili adayları Fahri Çakır, Numan Çabuk, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay,İGM başkanı Ayfer Yılmaz,  ilçe belediye başkanları, belediye ve İGM meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmasına Düzcelileri selamlayarak başlayan Başbakan Binali Yıldırım, "Bizim Düzce’ye olan muhabbetimiz farklı. Biz ne zaman Düzce’ye gelsek, kendimizi evimizde hissediyoruz.  Türkiye'nin son yıllardaki yükselişine sizlerle beraber imza attık. 24 Haziran'da yeni bir seçime gidiyoruz. Bu seçim diğerlerinden biraz farklı. İlk defa yeni sistem oylanacak. 94 yıllık demokrasi tarihindeki en büyük değişiklik. Adayları görüyorsunuz. Herkes meydanlarda. Herkes vaat veriyor. Abartılı vaatler veriyorlar. Bütün adayların ortak yanı, 'Recep Tayyip Erdoğan'ı indireceğiz' diyorlar.

Düzce  milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacak mısın? Milletin adamını yeniden Cumhurbaşkanı seçmeye var mısınız? Yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı kadar mecliste önemli. Güçlü meclis olursa, güçlü hükümet olur, güçlü Türkiye olur" dedi.

 

Konuşmasının sonunda 16 yılda Düzce’ye yapılan yatırımları anlatan Yıldırım; “  güzel Düzce’mize 10 milyarlık yatırım yaptık. 1840 derslik yaptık.Helali hoş olsun. 2006 yılında Düzce'ye üniversite kurduk. Açtığımız yurtlarda yurt kapasitesini 11 binin üzerine çıkardık. Düzce’ye gençlik merkezleri inşa ettik, şimdi Akçakoca’da da güzel bir spor salonu yapıyoruz. 300 yataklı Düzce devlet hastanesi başta olmak üzere toplam 6 hastane yaptık. Düzceyi doğalgaz konforu ile buluşturduk “ dedi.

Şehirlerarası otobüs terminalini hizmete aldık diyen Başbakan Yıldırım; “  Düzce'de AK Parti iktidara geldiğinde sadece bir organize sanayi bölgesi vardı. Bugün 5 tane organize sanayi bölgesi var. 7 Bin 650 kardeşimiz buradan ekmek yiyor. Evine ekmek götürüyor. Şimdi bu organize sanayi bölgesinde de sizin evladınız Faruk Özlü'nün elinde. 3 tane OSB daha yapıyoruz. Böylece Düzce’de 13 bin 700 kişi çalışacak. Teknoloji gelişme firması kurduk. Tarımda hayvancılıkta toplam 800 milyon tl destek verdik. Düzce daha fazlasına layık, Düzce'nin hasret ile beklediği Akçakoca barajını tamamladık. Böylece Akçakoca’nın içme suyu 2050 yılına kadar halloldu hayırlı olsun. Düzce'de sulamayı çiftçiliği geliştirecek. Çilimli yeni vakıf Akçokoca Altunçay barajının da inşaatı sürüyor. Proje aşamasında olan 4 sulama tesisimiz ile birlikte 133 bin dönüm araziyi su ile buluşturacağız. Melen havzası su tutunca buradaki gölde yelken sörf turizmini başlatacağız. Kardüze gençlik merkezi kuracağız.

Düzce'nin stat meselesi var. Gençler, onlar konuşur AK Parti yapar. Düzce’ye yakışır stadyumu yapacağız. mevcut stadın yerini millet bahçesi yapıyoruz.””  Dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasının ardından Düzce’den ayrıldı.

 

 

Haber tarihi: 02/06/2018
Haber Okunma: 1077
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Sürdürülebilir Kalkınma İçin Güçlerimizi Birleştiriyoruz
Sonraki: Amerikan Beyaz Kelebeği Zararlısı ile Mücadeleye Başlama Zamanı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com