AKParti Düzce il başkanı Hasan Şengüloğlu Anneler günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.   İl başkanı Şengüloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi. ‘’Annelerimiz en...           • Anne Sütünün Önemini Vurgulayarak Emzirme Döneminde Dikkat Edilmesi Gerekenleri Anlattı   Düzce ÜniversitesiTıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Tıp Fak&uu...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI “ANNELİK KARŞILIKSIZ SEVGİ VE ŞEFKATİN TEK KELİMELİK TANIMIDIR” Düzce Belediye B...           • Düzce AKParti İl kadın kollarından kınama!!! Kıymetli basın mensupları, sevgili yol arkadaşlarımız basın açıklamamıza hoş geldiniz. Paz...           • ÖĞRETMENLER BİR GÜN İŞ BIRAKTI Düzce’de bir çok öğretmenler, lise müdürü İbrahim Oktugan'ın...           • Düzce Basınından Düzce’ye Gelsene Kampanyasına Anlamlı Destek   Düzce’de görev yapan basın mensupları, geçtiğimiz günlerde D&u...           • Düzce TSO’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju...           • İŞYERLERİNE YÖNELİK RUHSAT DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTIRILDI   BİR AYDA 288 İŞYERİ DENETLENDİ   Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlü...           • “100. Yılda Öğretmen Olmak”   Düzce ÜniversitesiOkul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafın...           • MİNARELERİN ALT KISIM DÖŞEMELERİ BAŞLADI CEDİDİYE CAMİİ MEYDANLA BÜTÜNLEŞİYOR MİNARELER MİMARİ TARZI İLE GÖZ KAMAŞTIRACAK D...           
İstatistikler
Toplam: 1584612
Aktif: 5
Bugün: 363
Dün: 865
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

YÜKSEKOVA’YA ‘DÜZCEPARK’


Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay kendisini ziyarete gelen Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan’a Düzce’yi gezdirdi. Melen Su Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Ay, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan ile Yüksekova’ya yapılması planlanan ‘Düzcepark’ hakkında açıklamalarda bulundu.

Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Düzce’ye geldi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret eden Özcan, Başkan Ay ile birlikte Düzce’yi gezdi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzce’nin vizyon projesi Melen Su Park’ta Özcan’a proje içeriği ve niteliği hakkında bilgiler aktardı. Başkan Dursun Ay, Yüksekova Belediyesi ile olan bağlantının sürdüğünü ve kayyum danışmanlığı kapsamında iletişimin sıkı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek yaptığı açıklamada Yüksekova’ya da Düzce Belediyesi olarak bir park kazandırmak istediklerini belirtti ve “Yüksekova’nın danışmanıyız biliyorsunuz, belediye olarak. Onlara her konuda teknik anlamda destek sağlıyoruz. Hatta Yüksekova’da bir park yapmayı düşünüyoruz. Onun için buradaki Melen Su Park’ımızı inceliyoruz, geziyoruz. Yüksekova’ya biz daha önce gittik. Onlar da bize geliyor. Dolayısıyla ilişkilerimizi sıkı tutuyoruz, onların da yaptıkları işleri inceliyor ve destek veriyoruz. Kendilerine yine hoş geldiler diyorum. Yüksekova aslında bir anlamda Düzce’ye benziyor, dağların ortasında bir ova, rakımı daha yüksek tabii. Bizim de etrafımız dağlarla çevrili. Coğrafi olarak aynı özelliklere yakınız. Sadece bizim arazimiz biraz daha geniş ve daha yeşil.”

Melen Su Park hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Ay yakın bir zamanda açılış yapılacağını belirterek sadece Düzce’den değil çevre illerden vatandaşların da Melen Su Park’a geleceğini söyledi. Başkan Ay: “Yakında burayı faaliyete geçireceğiz. Burada kafeteryalarımız var. çocuk oyun alanlarımız var. Suyumuz da burada bol, onu daha da şişireceğiz. Boğaz köprümüz var, şimdi aydınlatmasını yapacağız. Çok güzel bir alan kazandıracağız inşallah. Bütün Düzcelileri ve çevre illerden herkesi buraya bekliyoruz.”

Düzce’deki incelemeleri hakkında açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan da Düzce Belediyesi’nin Yüksekova’ya büyük bir destek gösterdiğini belirterek “desteklerinden dolayı Düzce Belediyesine Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendileri bizimle çok ilgileniyor, sık sık geliyorlar. Bir park projemiz var, ‘Düzcepark’ Yüksekova’da bunu yapacağız inşallah. Gözlem ve yerinde tespit yapıyoruz şu anda. Tekrar teşekkür ediyorum kendilerine” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber tarihi: 30/01/2018
Haber Okunma: 1007
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DEPREM YİNE KORKUTTU
Sonraki: DÜZCE EMITT’IN YILDIZI OLDU




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com