Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1835351
Aktif: 104
Bugün: 3786
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Bakan Özlü;’’Yolumuzdan Dönmeyeceğiz’’Dedi


AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulu’na katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “İster 2008’de olduğu gibi, partimizi kapatmaya çalışsınlar, ister 2013’de olduğu gibi, sokakları talan etsinler, ister 15 Temmuz’da olduğu gibi, darbe yapmaya teşebbüs edip canımıza kast etsinler. Yolumuzdan dönmeyeceğiz” dedi.

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Başkanı Hikmet Keskin, gençlik kolları üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ise milletin yıllardır hizmet istediğini ifade ederek “Milletimiz uzun yıllar boyunca istikrar istedi, güven istedi, inancına hürmet istedi, hizmet ve yatırım istedi.AK Parti; milletimizin tüm bu isteklerinin, umutlarının ve taleplerinin bir tezahürü olarak ortaya çıktı. Bizler; milletimize hizmetten geri durmadık. Bundan sonra da, vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Alçak gönüllü, hoş görülü, ahlaklı, faziletli olmayı sürdüreceğiz. Milletimizin umudunu diri tutacağız. Demokrasinin teminatı, reformların adresi olacağız.Asla mazeret üretmeyeceğiz. Çıtamızı asla düşürmeyeceğiz. Hiçbir koşulda yorulmadan, yılmadan, bahane üretmeden çalışacağız. İster 2008’de olduğu gibi, partimizi kapatmaya çalışsınlar; İster 2013’de olduğu gibi, sokakları talan etsinler,   İster 15 Temmuz’da olduğu gibi, darbe yapmaya teşebbüs edip canımıza kast etsinler, Yolumuzdan dönmeyeceğiz. İçerideki ve dışarıdaki alçakların karşısında, dimdik duracağız. Sizler; sadece davamızın değil, demokrasimizin, bu ülkenin birliğinin ve bütünlüğünün de teminatısınız. 15 Temmuz hain darbe girişiminde, büyük bir cesaret ve özveriyle meydanlara akan, darbeyi püskürtme iradesi gösteren gençlerimizin, siyaset dışında kalması bu ülkeye haksızlıktır. Bu bir bayrak yarışıdır. Ve o bayrağı devralacak olanlar sizlersiniz. Dolayısıyla, o bayrak yarışına çok iyi hazırlanmalısınız. Bizim bıraktığımız yerden çok daha hızlı koşacak, gururumuz olacaksınız. Bu uzun, meşakkatli, sabır gerektiren yolculukta; hepinize başarılar diliyorum. Bu kutlu ve hayırlı yolda, büyükleriniz olarak her koşulda, sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan kongrede tek liste ile seçimlere giren Şükrü Sert, Düzce AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

 

 

 

Haber tarihi: 13/01/2018
Haber Okunma: 942
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: YENERSOY GÖREVİNDEN ALINDI
Sonraki: SÜRÜCÜLER BOLU DAĞINDA DİKKAT!!!!!!!




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com