Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1835085
Aktif: 103
Bugün: 3356
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KÜÇÜK SALONDA 100’DEN FAZLA ETKİNLİK DÜZENLENDİ


Düzce Belediyesi Kültür Merkezi sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Haber:Nevzat Keleş

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi bünyesinde hizmet veren 450 kişi kapasiteli büyük ve 150 kişi kapasiteli küçük salonuyla etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Özellikle Düzce TV yayın kuruluşunda gündeme getirilen ve gerçeklikten tamamen uzak bir şekilde lanse edilen “Küçük Salona Ne Oldu?” şeklindeki haberlere karşılık Kültür İşleri Müdürlüğü bir açıklama yayınlayarak bugüne kadar yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Kültür İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde hizmete sunulan iki salon da açıldığı tarih olan 24 Kasım 2016 tarihinden bu yana Bilgi Yarışması, Atık Pil Toplama ve Bertaraf eğitimleri gibi etkinliklerin yanı sıra dönemin Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in projelerinden biri olan “Kent Müzesi” bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yapmıştır. Yerel basın mensubu arkadaşların da bizzat katıldığı bu etkinliklere ilişkin görseller de kendi arşivlerinde bulunmaktadır. 13 ay gibi bir süreç içinde yalnızca küçük salonda 100’ün üzerinde etkinlik düzenlenmiştir. Ayrıca salonları kullanmak isteyen özel tiyatro grupları, STK’lar ve siyasi parti kuruluşlarının talepleri de belirlenen program çerçevesinde değerlendirilerek vatandaşlarımızın bu hizmetten en verimli şekilde yararlanması sağlanmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Haber tarihi: 27/12/2017
Haber Okunma: 862
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: MARKA HEYETİ DÜZCE’DE TOPLANDI
Sonraki: PAZARYERİ İNCELEMELERİ SÜRÜYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com