Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1835060
Aktif: 97
Bugün: 3291
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce'de Cumhuriyet Yürüyüşü...


Cumhuriyetin ilanının 94. yılı kutlamaları devam ediyor. Siyasi parti ve STK’ların öncülük ettiği cumhuriyet yürüyüşü ile coşku sokağa taştı. İstanbul Caddesi’nde yürüyen yüzlerce cumhuriyet aşığı ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyetin ilanının 94. yılını doyasıya kutladı.

Haber:N.Keleş

Cumhuriyetin ilanının 94. yılı coşkusu Eğitim İş Sendikası öncülüğünde Atatürkçü Düşünce Dreneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eğitim İş Sendikası, CHP, Vatan Partisi, Teksif Sendikası Düzce Şubesi, DÜZDER, Sağlık Emekçileri Sendikası, Depremzedeler Derneği, Petrol-İş Sendikası, Kristal İş Sendikası, Birleşik Metal İş Sendikası, Çevre Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Yeşil Düzce Çevre Kültür Derneği olmak üzere 18 parti ve STK’nın katılımıyla yapılan Cumhuriyet yürüyüşü ile coşku içinde kutlandı. Belediye önünden başlayan Düzce Bisiklet Derneği üyesi bisikletliler korteje öncülük ederken çocuk ve gençlerin taşıdığı Türk Bayrağı ise korteje coşku kattı. Yürüyüşe katılanlar İstanbul Caddesi boyunca sloganlar atarak ve marşlar söyleyerek coşkuyu doyasıya yaşadılar. Yürüyüş Anıtpark’ta sona erdi. Anıtpark’ta yapılan program ise Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Burada konuşma yapan Eğitim İş Sendikası Düzce İl Başkanı Hüseyin Arslan; Cumhuriyetin zor bir süreçten geçtiğini belirterek cumhuriyet kazanımlarının yok olduğunu söyledi. Hüseyin Arslan konuşmasında; “Atatürk’ün kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyet zorlu bir süreçten geçmektedir. İçeride ve dışarıda son derece tehlikeli gelişmelerin yaşandığı bugünlerde birlik ve beraberliğimizin en temel yapı taşlarının başında gelen ulusal bayramlarımız, çok büyük önem arz etmektedir. Son yıllarda maalesef Cumhuriyetin kurucu ilkelerinden uzaklaşmaya başladık. Ülkemizde yaşadığımız FETÖ darbe girişimi, artan terör olayları, komşularla yaşadığımız sorunlar, gelir adaletsizliği, kadınlarımıza yapılan şiddet, eğitim ve öğretimdeki geriye gidiş, iş kazalarındaki artış, kentlerimizin aşırı betonlaşması, adalete güvenin azalması hep cumhuriyet kazanımlarından uzaklaşmamızın bir sonucudur. Bu nedenle ülkemizde yaşayan herkes için tek çaremiz kurtuluş yolumuz Cumhuriyet değerlerine, kazanımlarına sahip çıkmaktır. Cumhuriyetin bizlere sağladığı olanakları çağın gereklerine göre geliştirmektir. Başka sansımız yoktur” dedi.

Cumhuriyet yürüyüşü konuşmanın ardından sona erdi.      

Haber tarihi: 30/10/2017
Haber Okunma: 949
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını düzenlenen etkinliklere coşku içinde kutlandı.
Sonraki: “BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN RUHU 29 EKİM”




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com