İLK ETKİNLİĞİN EV SAHİBİ BİLİM MERKEZİ OLDU DÜZCE STEM EKİBİNİN SERGİSİ İCATLARLA DOLU BİLİMİN EN EĞLENCELİ HALİ, UYGULAMALI SİSTEMLER ...           • Düzce Üniversitesi’nde Çerkez Dili ve Kültürü Günleri Etkinliği 10. Yıl Kutlama Programı Başladı   Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kafkas Dilleri ve Kültü...           • Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu   Düzce ÜniversitesiTıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr...           • PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN HASSAS YAKLAŞIM ÇÜRÜMÜŞ VE TEHLİKE ARZ EDEN AĞAÇLAR KALDIRILDI YENİ AĞAÇLAR DİKİLDİ 5 YILDA 7 BİN 140 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTURULDUDüzce Belediyesi Park ve Bahçeler M...           • Genel Başkan Akbulut’tan hükümete çağrı   TASARRUF ÖNCE SARAYDAN BAŞLAMALI!Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbu...           • BELEDİYENİN PİYASA ALACAKLARI BORÇLARINDAN FAZLA   MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURUMUN ALACAK RAPORUNU PAYLAŞTI BELEDİYE Hİ...           • ‘ALO 153’ İLE VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR   BEYAZ MASA’YA 4 AYDA 31 BİN 979 ÇAĞRI GELDİ   Güçlü a...           • ‘ALO 153’ İLE VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR   BEYAZ MASA’YA 4 AYDA 31 BİN 979 ÇAĞRI GELDİ   Güçlü a...           • Ankara’nın Anıtsal Ağaçlarıyla İlgili Fotoğraf Sergisi ve Konferans Gerçekleştirildi   Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma ...           • Özel Gereksinimli Bireyler İçin Uluslararası Proje   Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG birimi tarafından geliştirile...           
İstatistikler
Toplam: 1569553
Aktif: 24
Bugün: 220
Dün: 2288
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MECLİSTE SEÇİM GÜNDEMİ BULUNUYOR


Düzce Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarının gündemini seçimler oluşturuyor. Her ay olağan olarak toplanan Düzce Belediye Meclisi’nde bu kez komisyon üyeliklerinin seçimi yapılacak.

Haber:N.Keleş

Düzce Belediye Meclisi olağan Nisan ayı toplantıları 3 Nisan tarihinde başlayacak. Meclis toplantı gündeminde bir yıllık süreli komisyon üyeliklerinin seçimi bulunuyor. Olağan olarak toplanacak olan Meclis, başta Encümen olmak üzere, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu ve 5 Yıllık İmar Komisyon üyeliklerinin seçimini yapacak. Gündemde ayrıca belediyenin 1 yıllık faaliyet raporu ile denetim komisyonunun raporu da yer alacak.  

Haber tarihi: 30/03/2017
Haber Okunma: 1060
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAŞKAN ‘EVET PLATFORMU’ PROGAMINA KATILDI
Sonraki: BAŞKAN YENİ SANAYİYİ GEZDİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com