DÜZCE BELEDİYESİ 4 AYLIK RAPORU YAYINLADI 4 AYDA 4 KİLOMETRE YENİ İÇME SUYU HATTI 5 KİLOMETREDEN FAZLA KANALİZASYON YAPILDI YENİ YA...           • Fındık Üreticileri Kendi İşlerinin Patronu Olabilecek   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Düzce Üniversitesi ve Düzce Ta...           • İTFAİYE 6 DAKİKADA OLAY YERİNE ULAŞTI YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI Düzce Belediyesi İtfaiyesi Müdürlüğü, Konuralp bölgesi Orhangazi Mah...           • Mutluluk ve başarının sırrı; psikolojik sağlamlık   Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile ...           • Mutluluk ve başarının sırrı; psikolojik sağlamlık   Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile ...           • KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR ,Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması i&cc...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDE İKİNCİ ÖZLÜ DÖNEMİ FARUK ÖZLÜ VE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ MAZBATA ALDI ÖZLÜ: DÜZCE...           • CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR  TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ CAMİLER KÖŞE BU...           • MODERN SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI SORUNU OLMAYACAK   112 DÜKKANDA SONA GELİNDİ   Düzce Belediyesi tarafından Beslanbey Bö...           • TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi   Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafe...           
İstatistikler
Toplam: 1565115
Aktif: 22
Bugün: 959
Dün: 1229
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN KELEŞ YAŞLILARLA PASTA KESTİ


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen 60+ Yaşam Merkezi’nde yaşlılarla bir araya geldi. Merkezde bulunan vatandaşlarla görüşen Başkan Keleş, kutlama için hazırlanan pastayı kesti.

Haber:N.Keleş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 60+ Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında bir araya gelen Başkan Mehmet Keleş ile vatandaşlar kutlama pastasını birlikte kesti.

Etkinlikte konuşan Başkan Keleş yaşlılar haftasının önemine dikkat çekerek “değerli büyüklerimizi hatırladığımız bu hafta içinde bir çok etkinlik düzenledik. Tabii yaşlılarımızı yalnızca senenin bir haftasına sıkıştırmamamız lazım. İnşallah bunu senenin her gününe yaymamız lazım, biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bakın burada bir merkez kurduk, bu merkezi daha da genişleterek farklı yerlerde de inşa edeceğiz. Burada kahvaltınızı edebilirsiniz, oturup çay kahve içebilir zaman geçirebilirsiniz. Bunları tamamen ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Her zaman söylüyorum; bir ihtiyacınız olursa Düzce Belediyesi’nin kapısı sonuna kadar açık. Aşevimiz bu merkezimizle size hizmet etmekten her zaman gurur duyarız” dedi.

Haber tarihi: 24/03/2017
Haber Okunma: 985
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAŞKAN YAŞLILARI EVİNDE ZİYARET ETTİ
Sonraki: “KONURALP” KONULU RESİM SERGİSİ AÇILDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com