Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu   Düzce ÜniversitesiTıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr...           • PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN HASSAS YAKLAŞIM ÇÜRÜMÜŞ VE TEHLİKE ARZ EDEN AĞAÇLAR KALDIRILDI YENİ AĞAÇLAR DİKİLDİ 5 YILDA 7 BİN 140 AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞTURULDUDüzce Belediyesi Park ve Bahçeler M...           • Genel Başkan Akbulut’tan hükümete çağrı   TASARRUF ÖNCE SARAYDAN BAŞLAMALI!Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbu...           • BELEDİYENİN PİYASA ALACAKLARI BORÇLARINDAN FAZLA   MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURUMUN ALACAK RAPORUNU PAYLAŞTI BELEDİYE Hİ...           • ‘ALO 153’ İLE VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR   BEYAZ MASA’YA 4 AYDA 31 BİN 979 ÇAĞRI GELDİ   Güçlü a...           • ‘ALO 153’ İLE VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR   BEYAZ MASA’YA 4 AYDA 31 BİN 979 ÇAĞRI GELDİ   Güçlü a...           • Ankara’nın Anıtsal Ağaçlarıyla İlgili Fotoğraf Sergisi ve Konferans Gerçekleştirildi   Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma ...           • Özel Gereksinimli Bireyler İçin Uluslararası Proje   Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG birimi tarafından geliştirile...           • İTFAİYEDEN HAYVAN KURTARMA OPERASYONU KANALA DÜŞEN TOSUN YARIM SAATTE KURTARILDI Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürl&uu...           • Düzce Üniversitesi’nde Milli Egemenlik ve Çocuk Paneli Gerçekleştirildi   Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemen...           
İstatistikler
Toplam: 1569321
Aktif: 26
Bugün: 2164
Dün: 2058
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Erguvan Sosyal Tesislerindeki yemekli toplantıda Başkan Mehmet Keleş, temizlik işçileriyle tek tek sohbet etti ve atkı takdim etti. Başkan Keleş işçilere hitaben yaptığı konuşmada ‘ Belediyenin en ağır yükünü sizler çekiyorsunuz. Bu şehrin Belediye Başkanı olarak Düzceliler adına hakkınızı helal edin’ dedi.

Haber:N.Keleş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile Erguvan Sosyal tesislerinde yemekli toplantıda buluştu. İşçilerle tek tek sohbet eden Başkan Keleş, yaptığı genel açıklamada da şu görüşlere yer verdi “ Gecenin ilerlemiş saatlerinde bir çöp kamyonunun arkasında sizleri gördükçe, yaptığınız işin ne denli zor olduğunu görüyorum ve düşünüyorum. Belediyenin en ağır yükünü sizler çekiyorsunuz. Gücünüzün ötesinde bir gayret gösteriyorsunuz. Bu şehrin Belediye Başkanı olarak Düzceliler adına hakkınızı helal edin’. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yemek sonrasında tüm işçilere atkı hediye etti. Ardından da hatıra fotoğrafı çektirdi. Yemekli toplantıda, Müteahhit firma yetkilileri, Temizlik İşleri Müdürü Murat Gülmez, YEYPAŞ Genel Müdürü Selahattin Sert ile Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney de hazır bulundu. 

Haber tarihi: 17/01/2017
Haber Okunma: 955
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: KUSURSUZ KAFE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Sonraki: ESNAF KAMERALI DENETİME ALIŞTI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com