Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1834456
Aktif: 92
Bugün: 2192
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TOPLUMUN GELİŞİMİNE KATKI VERİYORLAR


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Haber:Nevzat Keleş

Mehmet Keleş mesajında, gazetecilerin, toplumun gelişmişlik düzeyinin belirlenmesine katkı sağladıklarını ve haber alma özgürlüğünün teminatı olduklarını belirtti. Mehmet Keleş, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın, toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri olduğunu ifade etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “ Türk basın tarihinde önemli bir yeri olan 10 Ocak 1961 tarihinin basın çalışanlarının haklarının güvenceye alındığı 212 Sayılı yasanın kabul edildiği tarihtir. Gazeteciler, toplumun gelişmişlik düzeyini belirleyen önemli aktörlerdir ve haber alma özgürlüğünün teminatıdır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın, toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Gazeteciler halkın haber alma hakkını sağlayan, halkın sorunlarını dile getiren, çözümlenmesine katkı sağlayan, bu nedenle de halka hizmet eden, bunu yaparken hiçbir bahaneye ve koşula sığınmayan kişilerdir. Basın sektöründe hizmet veren basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, tüm basın mensuplarının  başarılarının devamını diliyorum”

 

 

Haber tarihi: 09/01/2017
Haber Okunma: 1203
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Gerçek Medya Grubu İmtiyaz sahibi Nevzat Keleş;
Sonraki: Düzce Valisinin 10 Ocak mesajı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com