Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1834463
Aktif: 90
Bugün: 2208
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KURTULMUŞ’TAN BAŞKAN KELEŞ’E DESTEK


Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Düzce’ye geldi. Düzce Belediyesini de ziyaret eden Kurtulmuş Başkan Keleş ile bir araya geldi.

HABER:NEVZAT KELEŞ

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bir dizi ziyaret için Düzce’ye geldi. Ziyaretine Düzce Üniversitesi’nden başlayan Kurtulmuş burada akademik yılı açılış töreni kapsamında ilk dersi verdi. Daha sonra sırasıyla AK Parti Düzce İl Başkanlığı, Düzce Valiliği ve bazı kurumları gezen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Düzce Belediyesi’nde Başkan Mehmet Keleş ile bir araya geldi. Anı defterine görüşlerini yazan Kurtulmuş yaptığı açıklamada Düzce’nin büyüme ivmesinin dikkat çekici seviyelerde olduğunu belirterek “büyük bir hızla gelişme gösteren Düzce’yi merkezde de yakından takip ediyoruz. İl genelinde yapılan planlı yatırımları destekliyor ve takip ediyoruz. Bu anlamda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e desteğimiz her zaman devam edecek. Düzce planlı ve düzenli bir şekilde büyümeye devam edecek” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Kurtulmuş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Düzcemizin geleceği ve planlı büyümesi için yaptığımız yatırımlar hakkında Sayın Kurtulmuş’a ayrıntılı bilgiler verdik. Projelerimizi paylaştık. Hükümetimizin de desteği ile Düzce’yi daha yaşanılır bir kent için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Görüşmelerin ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’a Düzce yöresel ürünlerinin bulunduğu bir hediye sepeti ile tel kırma hediye etti.

Haber tarihi: 09/12/2016
Haber Okunma: 1156
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: “BEREKET KAPILARININ ARALANDIĞI BİR GECE”
Sonraki: AÖF ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com