AKParti Düzce il başkanı Hasan Şengüloğlu Anneler günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.   İl başkanı Şengüloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi. ‘’Annelerimiz en...           • Anne Sütünün Önemini Vurgulayarak Emzirme Döneminde Dikkat Edilmesi Gerekenleri Anlattı   Düzce ÜniversitesiTıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Tıp Fak&uu...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI “ANNELİK KARŞILIKSIZ SEVGİ VE ŞEFKATİN TEK KELİMELİK TANIMIDIR” Düzce Belediye B...           • Düzce AKParti İl kadın kollarından kınama!!! Kıymetli basın mensupları, sevgili yol arkadaşlarımız basın açıklamamıza hoş geldiniz. Paz...           • ÖĞRETMENLER BİR GÜN İŞ BIRAKTI Düzce’de bir çok öğretmenler, lise müdürü İbrahim Oktugan'ın...           • Düzce Basınından Düzce’ye Gelsene Kampanyasına Anlamlı Destek   Düzce’de görev yapan basın mensupları, geçtiğimiz günlerde D&u...           • Düzce TSO’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju...           • İŞYERLERİNE YÖNELİK RUHSAT DENETİMLERİ YOĞUNLAŞTIRILDI   BİR AYDA 288 İŞYERİ DENETLENDİ   Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlü...           • “100. Yılda Öğretmen Olmak”   Düzce ÜniversitesiOkul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafın...           • MİNARELERİN ALT KISIM DÖŞEMELERİ BAŞLADI CEDİDİYE CAMİİ MEYDANLA BÜTÜNLEŞİYOR MİNARELER MİMARİ TARZI İLE GÖZ KAMAŞTIRACAK D...           
İstatistikler
Toplam: 1584473
Aktif: 11
Bugün: 31
Dün: 865
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

DOĞALGAZ YÜZDE YÜZE ULAŞIYOR


Düzce Belediyesi ve DERGAZ işbirliği ile yürütülen 2016 Doğalgaz Yatırım Programı kapsamında Düzce merkezinin tamamına doğalgaz ulaştırılması sağlanıyor.

Haber:N.Keleş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in her fırsatta dile getirdiği “Düzce’nin yüzde yüzüne doğalgaz ulaştıracağız” ifadesi doğrultusunda DERGAZ 2016 yılı yatırım programına tüm hızıyla devam ediyor. Son çalışmaların Yahyalar ve Beyciler Mahallelerinde yürütüldüğü yatırım kapsamında kısa süre içinde hava kirliliğinin ortadan kaldırılması amacıyla hızlandırılmış olarak yapılıyor.

DERGAZ Düzce Genel Müdürü Mustafa Doğan da yaptığı açıklamada il merkezinde hemen her mahallenin doğalgaz tesisatının hazır olduğuna dikkat çekerek çevre mahallelerde yapılan çalışmalarında çok kısa bir süre içinde tamamlanacağını belirtti.

Öte yandan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de kaçak yakıt kullananlara karşı denetim çalışmalarında başladı. Düzce’de ortaya çıkan hava kirliliğinin en aza indirilmesi ve kısa süre içinde ortadan kaldırılması amacıyla yürütülen projeler kapsamında Zabıta ekiplerince kaçak yakıtlara yönelik denetimler başlatıldı.

Haber tarihi: 07/12/2016
Haber Okunma: 1159
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ’NE YOĞUN İLGİ
Sonraki: SOSYAL HİZMETLER BİR AİLENİN DAHA ELİNDEN TUTTU




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com