Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1834293
Aktif: 105
Bugün: 1841
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KELEŞ TECRÜBESİYLE GÜVEN VERDİ


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,Hakkari Belediyesine kayyum danışmanı olarak atanmasını değerlendirdi:

HABER:NEVZAT KELEŞ

 Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari Belediyesine  kayyum danışmanı olarak atanmasını  Türkiye Cumhuriyeti devletinin kendisine duyduğu  güven ile, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden başlayarak Düzce’de devam  eden yaklaşık 25 yıllık belediyecilik tecrübesinin ödülü olarak yorumladı. Başkan Keleş programda ayrıca, Efteni, ödül alan Melen Su Park Projesi, hava kirliği, TEDES ve Düzcespor için yapılacak tesisler hakkında bilgi verdi.

Belediyecilikte edindiği 25 yıllık tecrübenin ışığında Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş kimliğine duyduğu güvenin sonucu olarak  kendisini Hakkari Belediyesine Kayyum Danışmanı olarak atadı.  Mehmet İbrahimoğlu’nun sunduğu programda ilk olarak Hakkari Belediyesi Kayyum Danışmanı olarak görevlendirilmesi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Keleş, kendisinin tercih edilmesini “ Tecrübe ve güven olayı” derken, “ Hakkari’ye belediyecilik anlamında katkı sağlamanın kendisi için gurur kaynağı olacağını vurguladı.

 TECRÜBELERİMİZİ AKTARACAĞIZ

Başkan Keleş, “ 4 büyük belediye o bölgede bazı ihtiyaçların giderilmesi noktasında görevlendirildi. Belediyecilikte başarılı olmuş  başkanlar bunlardan biri de benim, gittiğimiz yerlerde tecrübe aktarımında bulunacağız. Bölgeye gideceğiz, oradaki şartları gözden geçireceğiz. Raporlar hazırlayacağız. Öncelik sırasıyla o vilayetlerin kalkınmasına katkı sağlayacağız. Belli bir süre yok ama 1 yıl sürer diye tahmin ediyorum. Riskli bir bölge. Buraya aksettiği kadar olay olmadığı yönünde ama, her gün insanlar ölüyor. Bölgede en zor olan kime güvenip güvenemeyeceğinizi bilemiyorsunuz. Kim devletin yanında kim değil. Kolay bir görev olduğunu düşünmüyorum. Yetkili birini götürmeyi düşünmüyorum.” Dedi.

24 KASIMDA KURDELE KESİLECEK, HER AY 3 TİYATRO SEYİRCİ İLE BULUŞACAK

Melen Su Park projesinin Yıldızlı Proje ödülü alması ile ilgili konuşan Keleş, büyük projelerin devam edeceğini söylerken, özellikle bilim merkezinin yapılmasında Bakan Özlü’nün büyük katkı sağladığını belirtti. Belediyenin yaptığı sıcak asfaltlama çalışmalarını anlatan Başkan Keleş, program dahilinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.  24 Kasım’da Kültür Merkezinin resmi açılışının yapılacağını söyleyen Başkan Keleş, Düzcelilere tiyatro müjdesi vererek, devlet tiyatrolarının her ay en az 3 oyun getireceğini söyledi.

 HAVA KİRLİLİĞİNE 3 ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Hava kirliliğine kömür kullanımının yol açtığını doğrulayan Keleş, doğalgazı yaygınlaştırmak gerektiğini ifade ederken, ciddi maliyeti olan doğalgazı vatandaşın alması için kestirme bir çözüm arandığını ve masrafı azaltmak için çalışma yapıldığını açıkladı. DERGAZ’ın indirim yapacağını, doğalgaz sobası alınmasının sağlanacağını ve sosyal yardımlaşmadan destek alınacağını vurguladı, bu çalışmalarla hava kirliliği seviyesinin aşağı çekilebileceğini söyledi.

EFTEN,  YA KAMP YA DA 5 YILDIZLI OTEL OLACAK

Borçları nedeniyle icralık olan Efteni Oteli Bankadan almak için pazarlık halinde olduklarını bildiren Başkan Keleş, atıl olan tesisin eğitim kampı ya da 5 yıldızlı otel olarak hizmete açılacağını ifade etti.

Keleş, “ Misafirlerimiz geliyor, sporcular geliyor, kalacak yer yok. Var da bizim değil. Bu tesisi Düzce’ye kazandırmanın ötesinde belediye dahil kamu kurumlarını hepsine organizasyon yapacağı bir tesisi kazandırmış olacağız. Kamu kurumları belediyenin tesislerinden sınırsız yararlanabiliyor. Böyle bir sosyal tesisten herkes yararlanacaktır. Bu proje için termal alan ile birlikte, yaylalar ve şelalelerle ciddi bir destinasyon var aslında. ” Dedi.  

KONURALP’İN GERÇEK KONURALP OLACAK

Çalışmalarla ilgili yapılan eleştirilerin Düzcelilere zarar verdiğinin altını çizen Başkan Keleş, “ bana verilen imkan ve yetkileri artırmaya çalışıyorum” dedi. Konuralp’e 3 alanda çok ciddi hizmetler yapıldığını söyleyen Başkan Keleş, koruma amaçlı imar planı yapmanın önemli olduğunun altını çizdi, bu planla Konuralp’in gerçek Konuralp olacağını dile getirdi.

TEDES HENÜZ DEVREYE GİRMEDİ

Başkan Düzce’nin en çok merak ettiği konulardan biri olan TEDES hakkında da konuştu, “henüz devreye girmedi” dedi, belediyenin pay alacağına dair eleştirileri yanıtlarken sistemin detaylarını anlattı.Başkan Keleş’e ekmekteki fiyat karmaşası da soruldu, “ bizim koyduğumuz fiyat sabit fiyattır” derken, ekmeğin 75 kuruştan satılmasına belediyenin bir şey deme şansının olmadığını ifade etti.

 BU İŞİ İYİCE AYAĞA DÜŞÜRDÜLER

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan seminerlere katılan muhtarların yerelde uğradığı eleştiriler hakkında da konuşan Başkan Mehmet Keleş, bu organizasyonun siyasi olmadığını, muhtarlara verilen bir değer olduğunu kaydetti. “ Halkın bakış açısı düzgünken, sen onun tersine bir şey yapıyorsan oradan başka bir şey çıkar.Tasvip etmiyorum, takdir de etmiyorum, bu işleri yapan ağabeylerimiz de akıllı başlı adamlar, bu işleri bu kadar da ayağa düşürmemek lazım” dedi.

KULÜP BAŞKANI SAYGUN’A ÖVGÜ

Programda Düzcespor başkanı ve yeni tesislerle ilgili bilgi veren Başkan Keleş şunları söyledi: Düzcespor her açıdan Mehmet Keleş’ten destek bulmuştur. Her türlü yardımı yapalım isteriz ama imkanlar elverdiği sürece yaparız. Yaklaşık 2 yıl kendi imkanlarımla götürdüm. Öncelikle Mehmet Saygun ve yönetimi tebrik etmek istiyorum. Can siperane çalışıyorlar. Ben çok kulüp başkanı gördüm. Anlı şanlı devralıp kulübü, her şeyi yapma sözü verip, ertesi günü benim kapımda dikilerek para ver diyen çok kulüp başkanı gördüm. Düzce’de bunun havasından civasından çok faydalanmak isteyenler de var ama Mehmet Saygun öyle bir başkan olmadı. Kulübü devraldığından beri kendi cebinden aşağı yukarı 700-800 bin lira para harcadı. Yönetim ne harcadı bilemiyorum ama kimsenin kapısına gitmeden bir sürü imkanı kendisi ortaya koydu. İlk defa Düzce’de birisi, kendi imkanlarını direk ortaya koydu Düzcespor için. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum.

BAŞKANDAN DÜZCESPOR’A TESİS MÜJDESİ

Başkan Keleş, Düzcespor’a tesis müjdesini de verdi, Şıralık’ta yapılacak olan tesisin ihale aşamasında olduğunu, 2018 yılının bahar aylarında hizmete gireceğini bildirdi. Keleş, “ Düzcespor’u artık bu pespaye durumdan kurtarmak lazım. Düzcespor gibi anlı şanlı kulübün bu durumda olması Düzcelilere yakışmıyor. Öncelikle Düzcespor’a Şıralık’ta bir tesis yapıyoruz müjdesini verelim. Projemiz bitti. İhale aşamasındayız. Bina projesi bitmişti, etrafıyla projelendirin dedim 4 ay önce. 40 dönüm arazi üzerinde Fenerbahçe tesislerinin yanında muhteşem bir tesise kavuşturuyoruz, müjdesini buradan vermek istiyorum. İhalesi mart gibi yapılacak bir sonraki mart ayında da açılmış olacak. 2018’in bahar aylarında kavuşturmuş olacağız.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

Haber tarihi: 21/11/2016
Haber Okunma: 1228
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAKAN ÖZLÜ ERMENİ PARLAMENTERİ YERİN DİBİNE SOKTU.
Sonraki: Cumayeri Köy Muhtarları'ndan Tozan'a Destek




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com