Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833959
Aktif: 38
Bugün: 1204
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Hastane Açılıyor.


Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Devlet Hastanesinin açılış tarihi kesinleşti. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Devlet Hastanesi 19.09.2016 Pazartesi günü hizmet sunmaya başlayacak.

Düzcelilerin uzun zamandır beklediği haber geldi. Düzce Devlet Hastanesi 19 Eylül’de resmen açılacak.

Konu ile ilgili olarak Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama da şu ifadeler kullanıldı.

“Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık tesislerimizden Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin 94 milyon yatırım değerinde olan yeni hizmet binasının Devir işlemlerin tamamlanmasıyla çalışmalara ivedilikle hız verilmiş olup, Kurban Bayramı Sonrasında poliklinik hizmetleri sunmaya hazır hale getirilmiştir.

Üç hizmet binasında farklı yerleşkelerde hizmet veren Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 300 yatak kapasitesine sahip yeni hizmet binasının arttırılabilir yatak kapasitesi ile tek binada 352 yatağa ulaşarak şifa dağıtmaya devam edecektir.

Düzce'mize kazandırmış olduğumuz bu devasa sağlık tesisi depreme dayanıklı, modern, hasta çalışan güvenliğini ve memnuniyeti ön planda tutulan bir sağlık tesisi olarak inşa edilmiştir. Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasının yaklaşık  (bir) ay içerisinde tamamen faaliyete geçmesi planlanmış olup, poliklinik, başhekimlik ve tüm idari birimlerinin Kurban Bayramı akabinde 19.09.2016 Pazartesi günü hizmet sunmaya başlayacaktır.

19.09.2016 tarihi itibariyle eski SSK Hizmet Binamız ve Muncurlu Hizmet Binamızda poliklinik yapılmayacak olup, tüm poliklinik ve idari birim işlemleri yeni binasında hizmet verecektir. Ancak acil servis, yoğun bakım ve yataklı servisler yakın zamanda (1 (bir) ay) mevcut yerlerinde sağlık hizmeti sunmaya devam edeceklerdir”

Haber tarihi: 09/09/2016
Haber Okunma: 1172
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: FINDIK ÜRETİCİLERİNE MÜJDE!!
Sonraki: Kurban Bayramına Yönelik Gıda Denetimleri Yapılıyor




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com