Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1826821
Aktif: 70
Bugün: 5043
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TEKONOLOJİ İNSANLARI UZAKLAŞTIRDI


Düzce Valiliği tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma Düzce İl Müftülüğü konferans salonunda yapıldı. Bayramlaşmaya Düzce protokolü ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Vali Vasip Şahin, “Maalesef modern çağın getirdiği sıkıntılar içerisindeyiz. İnsanların birbirlerinden uzaklaştı.” İfadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı nedeniyle Valilik tarafından düzenlenen bayramlaşma programı büyük bir katılım ile gerçekleşti. İl Müftülüğü konferans salonunda yapılan bayramlaşmaya Vali Vasip Şahin, Vali yardımcıları, İl Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, Cumhuriyet Başsavcı vekili, BARO Başkanı Ali Dilber, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti il başkanları, eski milletvekilleri, eski belediye başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmada konuşan Vali Vasip Şahin bayramların önemine değinerek, "Kaynaşma birlik beraberlik dayanışmanın zirveye çıktığı bu bayramların bizim coğrafyamızda ve kültürümüzde büyük önemi vardır. Maalesef modern çağın getirdiği bazı sıkıntılar var. bunlardan en önemlisi insanlar birbirinden uzaklaşıyor.” Dedi. “Bayramlar buluşma günleridir. Maalesef modern çağın getirdiği bazı sıkıntılar var. Bu sıkıntılardan birisi insanlar birbirinden gittikçe uzaklaşıyor. Toplum olarak insanlar yalnızlaşıyorlar. Sorunların üstesinden tek başlarına kalkmak zorunda kalıyorlar. Bayramlar bu yalnızlığı birleştirme adına önemli bir unsur. Toplum olarak birbirimizi tedavi ediyoruz. Bayramlar bizim sosyal hayatımızda önemli bir unsur. Bu birlikteliği daha sağlam bir şekilde yeni nesillere aktarmamız gerekiyor. Özellikle ramazan gibi bayramda da fakir ile zengini birleştirmemiz lazım. Bununla ilgili bir çalışmada yapıyoruz. Bu sayede hem fakir hem de zenginimiz mutlu olacak.”

Vali Şahin’in konuşmasının ardından Düzce İl Müftüsü Selami Emen dua yaptırdı. Duanın ardından ikramlara geçildi ve müftülükte program sona erdi.Vali ve beraberindeki protokol İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek emniyet teşkilatının bayramını kutladılar. İl Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret eden protokol daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi'ne giderek hastanede yatan vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Son olarak Vali Vasip Şahin, yetiştirme yurdunu ziyaret etti ve çocukların bayramlarını kutladı.

 

 

 

Haber tarihi: 30/08/2011
Haber Okunma: 1636
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: FINDIK YEVMİYESİ 28 TL




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com