Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833652
Aktif: 90
Bugün: 612
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TURİZM DESTİNASYON PROJE EĞİTİMİ BAŞLAYACAK


Düzce Belediyesi’nin proje ortağı olduğu ‘Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor’ projesi kapsamında  ‘Kagir ve Ahşap Yapı Eğitimi’ verilecek. Konuralp’in tarihi dokusuna uygun restorasyonu amaçlayan eğitim Temmuz ayında başlayacak.

Haber:N.Keleş

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyon Proje Ofisi tarafından yapılan açıklamada ‘Kagir ve Ahşap Eğitimi’ne ilişkin şu bilgiler verildi: ‘Kâgir ve ahşap yapı, Konuralp’de yapımına hala devam edilen ve bölgenin tarihi dokusuna uygun bir yapım tekniğidir. Bölgede turizmin geliştirilmesi kapsamında yapılacak alt yapı çalışmaları ve tarihi mekânların restorasyonunu gerçekleştirebilecek nitelikli teknik elemanlar yetiştirilecektir. Yetiştirilecek teknik elemanlar sayesinde bölgedeki yapıların restorasyonu bilinçli bir şekilde gerçekleştirilerek hem bölgenin doğal dokusu korunacak hem de turistler için estetik görselliğe sahip bir ortam oluşturulmasına katkı sağlanacaktır. Kâgir ve ahşap yapı eğitimi Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Serkan SUBAŞI ve Yrd.Doç. Dr. Ahmet BEYCİOĞLU tarafından verilecektir. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Kurs Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün atölyesinden gerçekleştirilecektir. Eğitim 18.07.2016 tarihinde başlayıp 16.09.2016 tarihinde bitecektir. Eğitimin toplam süresi 40 fiili gün, 320 saattir. Kursa katılmak isteyenler İŞKUR’a ya da Düzce Belediyesi Ek Hizmet Binası Konuralp da bulunan Turizm Marka Ofisi’ne başvurabilirler. ŞARTLAR VE BAŞVURU: Herhangi bir işte çalışmıyor olmak, Vergi mükellefi olmamak, İŞKUR ‘un düzenlemiş olduğu programlardan yasaklı olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli olmamak.’ (İrtibat : Konuralp Turizm Marka Ofisi   Tel: 0546 459 2680/0532 553 5910)

 

Haber tarihi: 30/06/2016
Haber Okunma: 1203
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Türkiye Gençlik Vakfı Düzce İl temsilciliği Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'i makamında ziyaret etti
Sonraki: “ALÇAK SALDIRININ BU DÖNEMDE YAPILMASI MANİDARDIR”




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com