Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833374
Aktif: 64
Bugün: 107
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

YAZ DÖNEMİNİN İLK AÇILIŞLARI


Düzce Belediyesi tarafından yaz döneminin ilk açılışları yapıldı. Bir gün içinde ‘Sancaklar Parkı’, ‘ Asfalt Plenti’ ve ‘ Halk Otobüsleri ile İtfaiye Aracı Teslim’ törenleri gerçekleştirildi. Belediye tarafından 2016 yılı için programlanan tüm işlerin hizmete hazır hale getirildiğini belirten Başkan Mehmet Keleş ‘ Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz şekilde yapmayı taahhüt ettiğimiz tüm işlerimizi bir bir hayata geçiriyoruz’ dedi.

Haber:N.Keleş

Belediyenin Toplu Açılış Töreni kapsamındaki açılışlarına Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, İl Meclis Üyeleri, Düzce Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar, davetliler ve vatandaşlar katıldı.  İlk açılış Sancaklar Parkı’nda gerçekleşti.

SANCAKLAR PARKI AÇILIŞ TÖRENİ

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Sancaklar Parkı Açılış Töreni’nde şu görüşlere ler verdi “ 2016 yılı yatırım yılımız; bunların da açılışlarını yaptığımız yıl olacak.  Biliyorsunuz ki; vaatlerimizin hepsinin bir köşesinden başladık. Devam ediyoruz. Bu yaz aylarında da işlerimizi hızlandıracağız. Bir şehrin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri, yeşil alanları, parklarının çokluğudur.  Çocuklara, gençlere yönelik yapılan çalışmalar; doğrudan Onların geleceğine yapılan yatırımlardır.  Bu amaçla tüm mahallelerimizde çocuk parkları yapıyoruz. Bu alanlar içinde yeşillendirme, çiçeklendirme yapıyoruz. Dinlenme bölümleri oluşturuyoruz. Çocuk oyun gruplarından, fitness aletlerine kadar sportif aletleri yerleştiriyoruz. Kısaca tüm parklarımızda fonksiyonel alanlar oluşturuyoruz.  Böylelikle çocuklarımız, gençlerimiz kadar, kadın-erkek büyüklerimiz de bu parklarımızdan yararlanabiliyor. Üzerinde bulunduğumuz alan toplam 3 bin 567 m2 ‘dir. Bu park alanında 1.218m2 yeşil alan, 153 m2 üç pota basketbol sahası,71m2 fitness alanı,  814m2 futbol sahası, 45m2 muhtarlık binası, 1 adet kameriye, 16 adet çöp kovası, 23 adet bank bulunmaktadır. Diğer parklarımızda olduğu gibi bu alanda da vatandaşlarımızın sağlıklı, kaliteli zaman geçirmelerini diliyorum. Katılım gösterdiğiniz için sizlere de teşekkür ederim” Protokol konuşmalarının ardından Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve DÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç halı sahada sporcularla etkinlik gerçekleştirdi. 

ASFALT PLENTİ

Toplu açılışların ikincisi Düzce belediyesinin şantiyesinde yapıldı. Kısa bir süre alınan ve montajı yapılan asfalt plenti için tören yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, törende yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi: ‘Şantiyede bundan 3 ay önce 2 Mart tarihinde BETON SANTRALİMİZİN açılışını yapmıştık. Bu alan bizim ÜRETİM ALANIMIZDIR, Şantiyemizdir. Bizim en büyük özelliğimiz, tüm işlerimizi kendi öz kaynaklarımız ile kendi tesislerimizde yapmamızdır. Asfaltta iddialıyız. Tüm mahallelerimizde eksik kalan, yeni açılan yollardan alt yapısı tamamlanmış olanları asfaltlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yakında açılışı yapılacak olan yeni hastanenin çevre yollarının asfaltlanmasını tamamladık. Bir program oluşturduk ve bu kapsamda tüm mahallelerimizde asfalt çalışması yapacağız. Biliyorsunuz, asfaltlama için eski model asfalt plenti kullanıyorduk. Şimdi yeni asfalt plenti kurduk. Alman ve İtalyan ortak yapımı 2016 model bir asfalt plenti. Türkiye’de sadece İstanbul 3’üncü köprüde ve Ankara’da bulunuyor. 260 ton/saat kapasiteli ve Mastik asfalt üretimi yapılabiliyor.”

HALK OTOBÜSÜ VE İTFAİYE ARACI

Günün son açılışı belediye meydanında gerçekleştirildi. Düzce-Muncurlu hattında çalışacak olan yeni otobüsler ile itfaiyeye alınan tam donanımlı yeni bir aracın teslim töreni yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş burada yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Düzce sınırlarının genişlemesi ile birlikte ulaşım hizmetlerinde yeni hatlar oluşturduk. Şu anda belediye sınırları içinde 27 hatta 90 araç hizmet veriyor. Ayrıca 3 adet 20 metrelik körüklü otobüs seferlerdedir. Böylelikle 93 araç seferde bulunuyor. Şimdi bunlara 11 otobüs daha ilave ediyoruz. Bunlardan 5’i 12 metrelik gazlı otobüs, 6’sı 8 metrelik otobüslerdir.  Yeni otobüsler ulaşım ağı içine aldığımız Düzce Muncurlu hattında kullanılacaktır.  İtfaiyeye yeni aldığım tam donanımlı araç ile itfaiye araç filosunu daha da zenginleştirdik.  Tam donamlı itfaiye aracı yangın ve kurtarma faaliyetlerinde kullanılacak.” Açılışların tamamına katılan ve konuşan Düzce Valisi Ali Fidan, hizmeti geçenleri kutladı ve ‘ Düzce’nin gelişmesi adına yapılan her hizmet önemlidir. Bu hizmetlerden Düzceliler yararlanacak’ dedi.

 

 

Haber tarihi: 08/06/2016
Haber Okunma: 1330
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ
Sonraki: ASFALTLAMADA DUR DURAK YOK




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com