Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1826811
Aktif: 73
Bugün: 5029
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

SÖZÜNDE DURDU TAZMİNATI ÖDEDİ


SÖZÜNDE DURDU TAZMİNATI ÖDEDİ

         978 Sayılı Cumayeri Tarım Kredi Kooperatifi 3117 nolu ortağı Nurettin BEKAR 18.03.2011 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. 27.12.2010 tarih ve 36847662 nolu ortak kaza poliçesi kapsamında 50.000,00-TL tazminat hakkı doğmuştur.

Bu kapsamda 07.07.2011 tarihinde hazır bulunan varisler eşi Deniz BEKAR, oğlu Serkan BEKAR ve kızı Yasemin BEKAR’a Bölge Müdürü Veli ALTUNKAŞ, Bölge Müdür Yardımcısı İsmail EMANET, Sigorta Şefi Ali CUMHUR, Sigorta Memuru Yılmaz PEHLİVAN, Cumayeri Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜMÜŞ, Kooperatif Müdürü Ebubekir GÖRCEĞİZ, kooperatif ve çevre kooperatif personellerinin katılımıyla 50.000,00-TL tazminat ödendi.

Bölge Müdür Veli ALTUNKAŞ yaptığı konuşmada kederli aileye başsağlığında bulunarak, Tarım Kredi Kooperatiflerinin ortakları kadar ailelerini de düşündüğünü belirtti. Bu tazminatın öleni geri getirmeyecek olsa da geride kalanların hayatlarını devam ettirmesi için katkıda bulunduğunu bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifi olarak ortak kaza sigortası ile her zaman ortaklarının ve ailelerinin yanında olduklarını belirtti.

Bölge Müdür Yardımcısı İsmail EMANET ise yaptığı konuşmada kederli aileye başsağlığı diledi. Gidenin geri gelmeyeceğini fakat yapılan kaza sigortası ile geride kalanların bir nebze olsa rahatlayacaklarını belirtti. Kaza sigortası kapsamında bir kişinin 200.000,00-TL ye kadar teminat altında olacağını belirten Bölge Müdür Yardımcısı İsmail EMANET bütün ortakları kaza sigortası yaptırmaya davet etti.

 

Haber tarihi: 17/07/2011
Haber Okunma: 2725
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: DİKKAT DİKKAT BU FIRSAT KAÇMAZ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com