Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833560
Aktif: 68
Bugün: 421
Dün: 3744
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KARMA SERGİ AÇILDI


Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yıl sonu sergisi açıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kursların ilk aşamada ‘karma sergisi’ açıldı. Daha sonra ise Resim sergisinin açılışı yapılacak.

Haber:N.Keleş

Düzce Belediyesi Ogün Danış salonundaki serginin açılışını Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptı. Başkan Mehmet Keleş açılış konuşmasında ‘el emeği göz nuru’ ile yapılan ürünler için kursiyerlere teşekkür etti ve özetle şu görüşlere yer verdi “ Düzce Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek Edindirme Kursları 10’uncu yılında 10 ayrı branşta yaklaşık 500 kişinin müracaatı ile derslerine başladı. Yaklaşık 200 kişinin belge almaya hak kazandığı kurslarda Aşçılık, Pastacılık, Mefruşat, İğne Oyası, Nikah Şekeri ve Süslemesi, Keçe Aksesuarları, Telkari, Takı Tasarım ve Çini gibi alanlarda eğitimler verildi. Çini branşında verilen eğitim kapsamında kursiyerlerin tasarım ve çalışmaları önce Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen “Düzce Tanıtım Günleri”nde beğeniye sunuldu. Şimdi de Düzcelilerin beğenisine sunuluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ Karma Sergi 26 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek. 27 Mayıs tarihinde de Resim sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

 

Haber tarihi: 25/05/2016
Haber Okunma: 1118
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BU YIL RAMAZAN DAVULU ÇALINMAYACAK
Sonraki: Düzce Milletvekili Faruk Özlü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı görevini düzenlenen törenle devraldı aldı.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com