Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833155
Aktif: 50
Bugün: 3416
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞKAN: HER ZAMAN ESNAFIN YANINDAYIZ


Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (DESOB) istişare toplantısı Düzce Belediyesi Erguvan Tesisleri’nde yapıldı. Toplantıya Düzce Valisi Ali Fidan ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı.

HABER:N.KELEŞ

Başkan Mehmet Keleş DESOB üst kurul ve üyelerine hitaben yaptığı konuşmada ‘ Belediye olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanındayız. Birlikte gerçekleştirdiğimiz birçok uygulama bulunuyor. Tüm bunların hepsi esnaf ve sanatkarın lehinedir’ dedi.

Kısa adı DESOB olan Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği’nin istişare toplantısı Düzce Belediyesi Erguvan Tesisleri’nde yapıldı. Ahi’lik haftası öncesi gerçekleştirilen toplantıya DESOB’a bağlı 27 Meslek Oda Başkanları ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya esnaf ve sanatkarların iş ve işlemlerine ilişkin kurum müdürleri davet edildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, ‘ Kurumsal birlikteliğimizde kurumsal fikir birliğine ihtiyacımız bulunuyor.  Birliğimize bağlı odalarımızın birçok sorunu bulunmaktadır. Bunları birlik düzeyinde istişare ederek çözmek zorundayız. Bu amaçla ortak akıl heyeti olarak hareket ediyoruz’ dedi. Düzce Valisi Ali Fidan da yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi “ Biz sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim idare olarak, elimizde imkanımız varsa kolaylaştırma, hızlandırma, yardımcı olma imkanımız varsa temel gayemiz budur. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de konuşmasında özetle şunları dile getirdi “ Belediye olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanındayız. Birlikte gerçekleştirdiğimiz birçok uygulama bulunuyor. Tüm bunların hepsi esnaf ve sanatkarın lehinedir. Ticarette kayıtlı sistem çok önemlidir. Bunun için kayıt dışı ticarete karşı her kurumun mücadele etmesi gerekir. DESOB olarak bu konuda yaptığınız çalışmaları destekliyoruz”

Haber tarihi: 02/05/2016
Haber Okunma: 1186
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü
Sonraki: Başkan Mehmet Keleş'in Miraç Kandili Mesajı.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com