Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1833016
Aktif: 73
Bugün: 3171
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Ethemin Yeri 2 Lahmacun-Pide ve Sulu Yemek Çeşitleri Salonu Açıldı


Düzce’nin  nezih işletmecisi Edhem Şakir  Ethemin Yeri 2   ismini verdikleri Lahmacun-Pide ,sulu yemek çeşitleri ve sabah kahvaltı  salonunu hizmete açtı

HABER:FARUK KELEŞ

 Ethemin Yeri 2  Lahmacun - Pide ,Sulu yemek çeşitleri ve Sabah kahvaltı  salonu, çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla hizmete açıldı.

Düzce’nin tanınmış ve sevilen simalarından Edhem Şakir , Lahmacun – Pide,Sulu yemek çeşitleri ve  Sabah kahvaltı sektöründe ikinci iş yerini açtı. Düzce Çınarlı köyü merkezde Lahmcun , Pide , Sulu yemek çeşitleri ve Sabah kahvaltı Salonu, çok sayıda siyasetçi, STK temsilcisi ve davetlinin katılımıyla hizmete açıldı.

Açılışa Düzce Millet Vekili Dr.Faruk Özlü,Düzce Valisi Ali Fidan,Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,çok sayıda siyasetci ,STK temsilcisi ve davetli katıldı.

Düzce Çınarlı köyü merkezde  hizmete açılan Ethemin Yeri 2 Salonunda Pide-Lahmacun ,Sulu yemek çeşitleri,Sabah kahvaltı ve  tatlı çeşitlerini güler yüz ve profesyonel bir sunumla birleştiren Edhem Şakir Düzce ilimize  yeni bir iş yerini kazandırmanın heyecanı içindeydi.

Ev ve İş Yerlerine de servis yapan  Ethemin Yeri 2 Salonu sahibi Edhem Şakir, Lahmacun, Pide, her türlü sulu yemek çeşitleri, sabah kahvaltı ve tatlı çeşitleri ile iddialı olduğunu müşterilerine  ispatladı.

Düzce Çınarlı köyünde hizmete açılan Ethemin Yeri 2 Lahmacun-Pide Salonu, özel gün ve gecelerde de müşterilerine hizmet verecek.

0380 531 33 49 telefon numarası ile hizmet veren Ethemin Yeri 2 salonu müşterilerinin ev ve iş yerlerine olan yiyecek ihtiyaçlarını da paket servis ile karşıladıklarını belirtiyor.

 

Haber tarihi: 15/03/2016
Haber Okunma: 1822
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: -Temizlik Kirletmemekle Başlar.
Sonraki: DİKKAT DON OLAYI BEKLENİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com