Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824055
Aktif: 104
Bugün: 1121
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KILIÇDAROĞLU DÜZCE’DE HALKA SESLENDİ


 

12 Haziran genel seçimleri öncesi seçim meydanlarında artık son turlar atılıyor. Bu kapsamda Düzce’ye gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtpark’ta alanı dolduran vatandaşlara seslendi. Hava yolu ile gelen ve 18 Temmuz Şehir Stadı’na inen Kılıçdaroğlu buradan alana geldi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, sözlerine “Allah’ına kurban Düzce” diyerek başladı.

12 Haziran genel seçimleri öncesinde seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Düzce’ye gelerek vatandaşlara seslendi. Hava yolu ile Düzce’ye gelen Kılıçdaroğlu’nu Anıtpark’ta coşkulu bir kalabalık karşıladı. Alanı tamamen dolduran vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, sözlerine “Allah’ına kurban Düzce” diyerek başladı.

Yeni bir tarih yazılacağını söyleyerek sözlerini sürdüren Kılıçdaroğlu, “Halkın partisi ile işçinin, esnafın memurun, emeklinin partisi ile yeni bir sayfa açacağız. Bu yeni sayfada yandaş değil vatandaş olacak. Bu yeni sayfada vatandaş rahat bir nefes alacak.” Dedi. “Bu yeni sayfada anneler çocuklarını okula gönderirken rahat edecek. Bu yeni sayfada herkes geleceğe ümitle bakacak. Bu yeni sayfada hiç kimsenin kimliği sorgulanmayacak. Bu yeni sayfada tüm insanlarımız başımızın üstünde olacak. Hiç kimse ötekileştirilmeyecek. Yurt dışından ithal anguslar gelmeyecek. Benim meralarım var benim çiftçim kazanacak. Üniversite öğrencileri yurtsuz kalmayacak. Benim gibi düşünmeyen insan özgürce düşünecek biz saygı göstereceğiz. Demokrasi olacak.” Fındık üreticileri ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, “Fındık üreticisi hakkını alacak. Dünyada fındıkta bir numarayız. Neden fiyatta bir numara olmuyoruz. Fındığın fiyatını Hamburg’taki spekülatörler değil Karadeniz belirleyecek.” Dedi ve Başbakan Erdoğan’a yüklendi. “Alın teri karşılığını alacak. Alın terinin sömürülmesine izin vermeyeceğiz. Hiç kimsenin telefonu dinlenmeyecek. Hiç kimsenin özel yaşamına girilmeyecek. Emeklilerin durumu iyi mi. Erdoğan mı doğruyu söylüyor millet mi. Ben millete güveniyorum. 9 milyon emekli var hepsinin oyunu istiyorum. T.C. tarihinde ilk kez bir baş bakan aldığı aylıkla geçinemediğini söylüyor. Allah gözünü doyursun sen geçinemiyorum diyorsun ayda 700 lira alan biri nasıl geçinsin. Ben onu mahkemeye vereceğim. Mahkemede boyunun ölçüsünü alacağım. Erdoğan sen kızının düğün davetiyesinin devletin uçağına binip götürmedin mi. Onun defterini düreceğim. 9 milyon emeklinin oyunu istiyorum.” Yapacağı çalışmalar ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, intibak yasası, faiz indirimi ve 2B arazileri ile ilgili yapacaklarını anlattı. “İntibak yasasını çıkaracağım. Esnaftan kesilen %15 faizi de kaldıracağım. Esnaf da halkın iktidarında rahat bir nefes alacak. Onların da 2b çözümü var bizim de var. Bizim çözümümüz toprak isleyenin su kullananın. Al ananın hak sütü gibi kullan diyeceğiz. Tapusunu da vereceğiz. Yıllardan beri zaten kullanıyor. Bu insanlar hırsızlık mı yaptı. Hayır. Halkın iktidarında halk kazanacak. Yoksulluğu bitireceğiz. Onurlu Türkiye’yi kuracağız.”

Düzce’nin eğitimde bulunduğu yerin kötü olduğunun da vurgusunu yapan Kılıçdaroğlu, “Düzce’nin günahı ne” dedi. “Eğitimde kötü illerden birisi. Düzce’nin günahı ne. Öğrenci ile öğretmeni buluşturamıyoruz. Atanamayan öğretmenler var. Bu öğretmenleri atayıp öğrenci ile buluşturacağız. Bizi ayrıştırıyorlar. Hiç kimseyi kıyafetinden, kimliğinden ötürü ayrıştırmayacağız. Onlar şunu yaptılar din iman edebiyatı yaptılar. Yazık günah değil mi bu millete. Biz herkesi kucaklayacağız. CHP varsa herkes için var. Yeni CHP geçmişte kim varsa hepsine saygı duyuyoruz. Biz kimsenin arkasında konuşmayız. Biz kimsenin arkasında laf etmedik ama bir de onlara bakın. Bir milyon 700 bin çocuğun umudunu söndüren, insanları görüyorsunuz. Çocuğunuzun umudunu söndüren AKP iktidarına ders verelim. Siz ders vermeye söz verdiniz. Recep beyin ezberi gene bozuldu.” Son olarak Düzce milletvekillerine sözü getiren Kılıçdaroğlu, Düzce milletvekillerinin mecliste Düzce’nin hiçbir sorununu dile getirmediğini vurguladı.

Haber tarihi: 08/06/2011
Haber Okunma: 1725
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: TUSKON BAŞKANI MERAL DÜZCE’YE GELDİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com