Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832318
Aktif: 46
Bugün: 1885
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

İş Adamı Burhan Yazıcı Gümüşova İlçesinin Gururu Oldu.


Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı Temiz Üretim Mali Destek Proğramı  Başarılı Projeler arasına girerek büyük bir başarıya imza attı.Bu başarısı Gümüşova İlçesinin gururu oldu.

Düzce ilinden sadece Burhan Yazıcının başvurduğu proje,’’Hammaddeyi verimli kullanmakve atık kağıtların yeniden değerlendirmesi ile katma değeri yüksek koruyucu seperetör elde etmek’’kabul gördü.

Düzkutsan A.Ş. üretimini gerçekleştirdiği ürünlere ait tüm işlemleri kendi imalatında yürütmekte olan kompleks bir tesise sahiptir ve bünyesinde B, C ve B+C olmak üzere 3 dalga türü; beyaz-testliner, kraft-liner, saman fluting, test-liner olmak üzere 4 farklı kağıt türü ve farklı gramajlarda oluklu mukavva safiha ve koli üretimi gerçekleştirmektedir.

Sağlıklı, Ekonomik, Çevre dostu, Kolay ulaşılabilir Ambalaj Oluklu mukavva

Türkiye' de hızla büyüyen üretim yanında ambalajlamayıda büyütmüş ve önemli bir duruma getirmiştir. Oluklu mukavva koli ofset kutu artık her üreticinin mutlaka kullanması gerektiği bir ürün haline gelmiştir. Düzkutsan A.Ş. olarak müşterilerimizin ürünlerine uygun kalitede ve ekonomik fiyatlarımız yanı sıra vermiş olduğumuz hızlı hizmetle güvenlerini kazanmış ve müşterilerimizin desteğini alarak makine parkurumuza artırmaya yönelik yatırımlara hız vermiş bulunmaktayız. Yüksek kar gütmek yerine süreklilik ve kaliteli hizmet ilkesini benimseyen Düzkutsan A.Ş. bu ilkesini muhafaza etmekde kararlılığını sürdürmektedir.

Üretimimizde baskılı koli, baskısız koli, kutu, kesimli kutu, kumanya kolisi, erzak kolisi, profil kolisi, taşıma kolisi, arşiv kolisi gibi bir çok ürün imal edilmekte ve sizler için stoklarda tutulmaktadır. Profesyonel idari kadrosu ve üretim kadrosuyla ihtiyaçlarınıza hızlı çözüm üretmek için sizleri beklemektedir.

Oluklu mukavva sektörü yıllık 1.5 milyar dolarlık iş hacmi ile tüm sektörlere hizmet veren hijyenik ve tümü geri kazanılabilen stratejik bir sektör olup toplam ambalaj sektörünün % 30'u ile sektörün lideridir. Türkiye Selüloz ve Kâğıt Fabrikaları A.Ş. (SEKA), 1954 yılında İzmit tesislerinde ilk Oluklu Mukavva Fabrikasını işletmeye açmak suretiyle, Türkiye Oluklu Mukavva Sanayisi'nin de kurucusu olmuştur. Özel sektör, 1960 yılından sonra oluklu mukavva yatırımına ve üretimine ilgi duymaya başlamıştır. Türkiye oluklu Mukavva Sanayisi'nin en hızlı gelişme dönemi, 1975-1995 yıllarıdır.

Büyük kuruluşlar, 1981 yılında başlayarak gelişmiş teknolojiye dayalı, yüksek kapasiteli yatırımlara yönelmiş, bazıları da ikinci ve üçüncü oluklu hatlarını işletmeye almıştır. Türkiye Oluklu Mukavva Sanayisi'nde yer alan tek devlet kuruluşu SEKA, 1993 yılında oluklu ve kutu fabrikasını satarak bu alandan çekilmiştir. Bugün 91 özel sektör kuruluşuna ait 113 fabrika 25 ilimizde faaliyet göstermektedir.

Düzkutsan Oluklu Mukavva Kutu San. ve Tic. A.Ş.

   
 

 

 

E-5 Karayolu Üzeri. Çaybükü Köyü Mevkii. Gümüşova Sanayi Bölgesi

 

Merkez / 81100 / Düzce / Türkiye

 

 

 

info@duzkutsan.com

 

+90 (380) 731 31 71 - +90 (380) 731 35 85

 

+90 (380) 731 39 49

 

+90 (536) 526 08 86

 

http://www.duzkutsan.com

 

 

Muhasebe için: info@duzkutsan.com
Siparişleriniz için: kemal@duzkutsan.com
Şikayet ve önerileriniz için: kemal@duzkutsan.com adreslerinden bize yazabilirsiniz.

 

 Haber N.Keleş

Haber tarihi: 18/09/2015
Haber Okunma: 2473
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: MHP’nin milletvekili adayları listesi belli oldu -




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com