Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824088
Aktif: 129
Bugün: 1163
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

“AK PARTİ’DE DÜRÜSTLÜĞÜN BEDELİ İHRAÇ EDİLMEKTİR”


k Parti  Kaynaşlı ilçe teşkilat kurucusu, kurucu ilçe başkanı ve 10 bilfiil partiye hizmet etmiş ,hiçbir seçim kaybetmemiş ve her seçimde zaferle çıkmış bir gönül adamı… Ancak sırf doğruları söylediği ve yanlışlıkları eleştirdiği için 10 yıl hizmetin ödülü olarak partiden ihraç edilmiş bir siyasetçi. Ak Parti’de hizmetin ve fedakarlığın bedeli ihraç edilmek tir.” Diyor Birol Şahin ve ekliyor” Ben önümüzdeki seçimlerde Ak Parti’ye oy vermeyeceğim”

Ak Parti Kaynaşlı Kurucu İlçe Başkanı Birol Şahin gazetemize yaptığı açıklamada”

Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak bu görevimi 10 yıla yakın sürdürdüm. İlçemizin ihtiyacı olan hizmetlerin getirilmesi için büyük mücadeleler verdik. İlçemizin hak ettiği hizmetleri alması için sık sık Ankara’ya giderek ilgili bakanlıklarla görüşmeler yaptık ve aşağıdaki hizmetleri ilçemize kazandırdık” dedi.

 -          İlçe merkezine Başbakanlık proje uygulama birimi tarafından hazırlanan proje kapsamında hibe olarak 2 trilyon 758 milyarlık sıcak asfalt döküldü.

-          Kaynaşlı hükümet konağı bir yılda bitirilerek hizmete açıldı.

-          Kaynaşlı i.ö.o bitirilerek hizmete açıldı.

-          Kaynaşlı Lisesi 1 yılda bitirilerek hizmete açıldı.

-          Dipsizgöl köyüne 12 derslikli ilköğretim okulu yapılarak hizmete açıldı.

-          Üçköprü köyüne 12 derslikli ve 8 derslikli ilköğretim okulu yapılarak hizmete açıldı.

-          Yeniyurt köyüne 3 derslikli okul yapılarak hizmete açıldı.

-          Eski Süperlik İlköğretim Okulu onarılarak ve tadilatı yapılarak Turizm Meslek Lisesi olarak hizmete açıldı.

-          Daha önce yapılmış olan tüm okullarda bakım ve tadilat yapıldı.

-          İlçemize Meslek Yüksek okulu kazandırıldı.

-          İlçemize Fakülte kazandırılmak için kampus çalışmaları başlatıldı.

-          Karayollarına ve Milli Emlak’a ait olan 170 dönüm arsanın Kaynaşlı Meslek Yüksek okuluna tahsisi yaptırıldı.

-          Bütün okulların öğretmen açığı giderildi.

-          Zaman zaman sel felaketlerine maruz kalan İlçe Merkezinde ve köylerde Dere ıslah çalışmaları yapılarak su taşkınlarının önüne geçildi.

-          Dere ıslah çalışmaları şu an Merkez ve köylerde devam etmektedir.

-          Sağlık merkezindeki doktor sayısı artırılarak daha verimli hizmet vermesi ve cumartesi Pazar günleride açık kalması için çalışma yapıldı.

-          İlçemize bağlı 20 köyde 160. Km  asfalt çalışması yapıldı.

-          Bazı köylerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıldı.

-          Bütün köylerimizde stabilize, yol açma ve genişletme çalışmaları yapıldı.

-          Köylerimizde heyelan tehlikesi olan yerlerde istinat duvarı ve köprü çalışması yapıldı.

-          Bütün köylerimizde telefon ve elektrik hatları yenileme çalışması yapıldı.

-          Ptt modern binasına kavuşarak birçok alanda hizmet vermeye başladı.

-          Sedaş 186 arıza ekibi ilçemize kurularak arızalara anında müdahale ederek kesintilerin uzamasının önüne geçilmiş oldu.

-         Emniyet Amirliğine 2 yeni araç kazandırıldı.

-          Emniyet amirliğinin müstakil binaya kavuşması ve lojman yapılması için ilgili bakanlıkla görüşme yapıldı.

-          Tarım, hayvancılık ve el sanatları ile ilgili birçok proje hazırlanarak hayata geçirildi.

-          Esnaf kefalet ve Tarım Kredi kooperatifinin tekrar faal hale getirilmesi için ilgili kurumlar nezdinde çalışma yapıldı ve her iki kooperatif aktif hale getirildi.

-          Tarımda birçok ürün ile ilgili sera ve bahçe çalışması yapıldı.

-          Daha önceki hükümetler tarafından fındık üretim alanı dışına çıkartıldığı için Bakanlık nezdinde çalışma yaptık. İlçemizi teşvik kapsamına aldırdık böylece 3 yıl içinde ilçemiz merkez ve köylerine 9 trilyon paranın girmesini sağladık.

-          Bazı köylerimize çocuk oyun alanları ve spor sahaları yapıldı.

-          İlçemize bağlı 20 köyden su problemi olan 13 köyün su problemini çözdük.

-          Bazı köylerimize çok uzaklardan da olsa suyu getirdik.

-          Şebekeleri çok eskimiş olan köylerimizde su şebekelerini yeniledik.

-          Bazı köylerimizde kanalizasyon çalışması yapıldı.

-          Halk eğitim müdürlüğü daha aktif hale getirilerek  mahalle ve köylerde Meslek kursları açıldı.

-          Kaynaşlı Düzce arası duble yol bitirilerek hizmete açıldı.

 

-          Ulaştırma bakanına gidilerek programa aldırdığımız ve geçtiğimiz yıl bir bölümü yapılan ilçemizin içinden geçen ve Abant Sapağına kadar giden 23 km. D-100 karayolunun asfaltlama çalışmaları bu yılda devam edecektir.

-          D-100 karayolu üzerinde bu yıl ışıklandırma çalışması yapılacaktır.

-           Işıklandırma çalışmasını 2009 yılında programa aldırmıştık.

-          2010 yılı başlarında programa aldırdığımız 20 yataklı Kaynaşlı Devlet Hastanesi inşaatına bu yıl başlanacaktır.

-          İlçemizdeki 2 spor sahasının daha aktif hale getirilmesi için proje hazırlanmasını sağladık. Bu projeler bu yıl hayata geçecek.

-          Tünelin açılmasından sonra meydana gelen işsizliğin ortadan kaldırılması ve esnafımızın mağduriyetinin giderilmesi için Bolu Dağı A.Ş. adlı şirketin oluşumuna destek verdik.

-          Tünelin çıkışında yapımına başlanan tesisini bölge esnafımızın alması için Başbakanlık ve Bakanlık nezdinde çalışmalar yaptık. Bu tesis haziran ayı itibariyle hizmete açılacaktır. İlçemizden 1500 kişi bu tesiste çalışmış olacak.

-          Fenerbahçe spor kulübünün ilçemiz topuk yaylasında yaptıracağı tesise başından beri siyasi desteği verdik. Bu tesis Haziran ayında bitecek ve bölgemizden en az 100 kişi bu tesiste çalışmış olacak. Ayrıca bu tesisin üreticilerimize ve esnafımıza büyük desteği olacaktır.

-          Topuk yayla göletine giden yolun Asfaltı için Maliye bakanlığından 5 trilyon kaynak aktarılmasını sağladık.

-          Daha önce başlatmış olduğumuz yurt çalışmaları bu yıl hayata geçirilmiş olacak.

-          Meslek yüksek okulu kampüsü ile ilgili çalışmalar devam edecektir.

Ak Partide İlçe Başkanlığı yaptığım süre boyunca yukarıda saydığım hizmetleri ve daha birçok hizmetin ilçemize kazandırılması için mücadeleler verdim. İşsiz birçok kardeşimizin işe girmesini sağladık. Hiçbir parti ayırımı yapmadan sorunu olan herkese yardımcı olmaya çalıştım.

 

Yapılan çalışmaları hiçbir zaman yeterli görmedim. Halkımız daha iyisini ve güzelini hak ediyor. İlçemize ve ilimize yapılması gerekip de yapılmayan birçok sorunu da biliyorum. Yapılmayan bu hizmetlerden Milletvekillerinin ve yerel idarecilerinde payı vardır. İşsiz gençlerimize iş sahası açılması için Belediye Başkanı gerekli çalışmayı yapmalıdır. Modern ve Çağdaş bir şehirde yaşamak insanlarımızın hakkıdır. Belediye Başkanı bu konuda aktif ve heyecanlı olmalıdır. Belediye Başkanlığı makamı ve Milletvekilliği makamı “yan gelip yatma yeri” değildir. Hizmet makamıdır.

Siyasi hayatım boyunca birileri gibi Rant ve ihale peşinde koşmadım. Rüşvet almadım, şaibeye bulaşmadım. Yanlış yapan, insanlarımıza hak ettiği hizmeti vermeyen Başbakanda olsa, bakanda olsa, Milletvekili ve Belediye başkanı da olsa çekinmeden eleştirdim.

Ak Parti iktidarında her şey dört dörtlük güllük gülistanlık değildir. Yapılan güzel hizmetlerin yanında birçok yanlış da yapılmaya devam ediliyor.

Dış politika, iç politikada, ekonomide, eğitimde, Tarım ve hayvancılık ve birçok konuda yanlış yapılıyor.

Esnafımız sıkıntılı, asgari ücretlimiz sıkıntılı Bağkur ve Ssk emeklimiz sıkıntılı, üreticimiz ve çiftçimiz sıkıntılı Terör devam ediyor. Bütün bu sıkıntıların giderilmesi gerekir. Bütün bu yanlışlar ve sıkıntılarla ilgili eleştiriler yaptığımdan dolayı ve İl Teşkilatında yapılan birçok yanlışa karşı çıktığımdan dolayı Ak Partiden ihraç edildim. Bana Komplo düzenleyen ve ihraç ettirenlerin başında Metin Kaşıkoğlu ve Şu anki milletvekili Adayı Fevai ARSLAN geliyor. Bu şahısları birçok kez Televizyonlarda açık oturuma davet ettim karşıma çıkamadılar. “Ak Parti İl Teşkilatında kimin ne fırıldaklar çevirdiğini çok iyi biliyorum.”

Ak Parti içinde yolsuzluk yapanlar rant ve ihale peşinde koşanlar şaibeye bulaşanlar ihraç edilmez ve hatta ödüllendirilirken, yanlışlara ve haksızlıklara karşı çıktığım ve hizmet yapmayanları eleştirdiğim için beni ihraç ettiler. Kukla ve hiçbirşeye karışmayan İlçe Başkanı istiyorlardı.

“12 Haziran 2011 seçimlerinde Ak Partiye oy vermeyeceğim.” 10 yıl görev yaptığım partiden haksız ve hukuksuz şekilde ihraç edildim.

Halkımızın bu seçimlerde Ak Parti’ye oy vermeyerek ders vereceğini umuyorum. Ak Parti şımarmıştır ve havaya girmiştir. Özellikle de Kaynaşlı ilçemizde ve Düzcede gerekli dersi almalı ve aklı başına gelmelidir. Ak partinin Kaynaşlı ve Düzcede gerekli desteği almadığı takdirde İlimize ve ilçemize daha çok değer verecektir. Sayın başbakan Yığılcaya gittiği gibi Kaynaşlıya da gelecektir.

Sayın halkımıza siyasi hayatım boyunca bana verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum, selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah yardımcımız ve yardımcınız olsun.

Haber tarihi: 08/06/2011
Haber Okunma: 2054
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: CUMAYERİNDE KAZA




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com