CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR  TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ CAMİLER KÖŞE BU...           • MODERN SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI SORUNU OLMAYACAK   112 DÜKKANDA SONA GELİNDİ   Düzce Belediyesi tarafından Beslanbey Bö...           • TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi   Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafe...           • ‘YEŞİL DÜZCE’ İÇİN ÇALIŞIYORLAR   ORTA REFÜJLERDE BAKIM ÇALIŞMALARI   Düzce Belediyesi Park ve Bah&c...           • VİYANA’DA FESTİVAL COŞKUSU AHMET ŞAFAK KONSERİYLE ZİRVE YAPTI Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, Avusturya Türk Federasyonu tarafından düzenlenen Ge...           • KÖŞE BUCAK HER YER İLAÇLANIYOR LARVA VE SİNEKLE MÜCADELE SÜRÜYOR 5 EKİPLE 63 MAHALLEDE İLAÇLAMA YAPILIYOR A...           • BAYRAM GEZGİNLERİ SAMANDERE VE AYDINPINAR’A AKIN ETTİ   TATİLDE SADECE İKİ TESİSİ 8 BİN 500 KİŞİ ZİYARET ETTİ MANGALINI ALAN ŞELALELERE KOŞTU HE...           • SAKARYA İDARE MAHKEMESİNDEN ADALET DERSİ: HUKUKSUZ YER DEĞİŞİKLİĞİNE İPTAL KARARI! Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlü...           • İşitme Cihazları Satışı ve Uygulama Merkezi Hizmete Açıldı. Genç girişimci Sinem Korkmaz Düzce’de Emniyet midürlüğü karşısınd...           • Özcan, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı Cumhuriyet Halk Parti(CHP) Düzce Milletvekili Talih Özcan, Ramazan Bayramı’nın coş...           
İstatistikler
Toplam: 1558451
Aktif: 29
Bugün: 595
Dün: 1993
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CUMAYERİ GÜREŞLERİNİN BAŞ PEHLİVAINI FATİH ATLI.


Cumayeri Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel 1.si yapılan  Yağlı Güreşleri Şehir stadyumunda yapıldı. Cumayeri 1.Yağlı Güreşlerine Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 50’nin üzerinde  güreşçi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının ardından bir konuşma yapan Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna güreşçilere başarılar dileyerek, bu organizasyonların güreş severlerin destekleri ve katılımlarıyla düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. 

 Şehir stadyumunda Baş pehilinanlık için 16 güreşçinin katıldığı Cumayeri Güreşleri'nde pehlivanlar, dereceye girmek için kıyasıya mücadele ederken, seyircinin yakın ve ateşli ilgisi ile güreşçilerin de kazanma arzuları kamçılandı.

 

          Seyirciler ve davetli protokol, güreşlerde heyecanlı ve coşkulu anlar yaşadı. Güreş müsabakalarını vatandaşların yanısıra;  Düzce Valisi Ali Fidan,Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven,Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap,Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna,daire amirleri, işadamları, siyasi parti ilçe başkanları, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş izledi.   

           Cumayeri  Güreşleri finalinde Şaban Yılmaz  ile kıyasıya güreşen Fatih Atlı, başpehlivan oldu. 

            Ödüller ve madalyalar, şenliklere katılan davetli protokol tarafından sporculara takdim edildi.

Haber N.Keleş

 

 

Haber tarihi: 21/05/2015
Haber Okunma: 1557
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: DÜZCE'Lİ MERTTİR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

m

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com