Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824028
Aktif: 89
Bugün: 1085
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİNCE ÜRETİMİ DÜŞDÜ


Yükselen altın fiyatları karşısında altın satışlarında ve üretimindeki azalış dikkat çekici boyutlara ulaştı. Alış fiyatı 130 TL'yi geçen çeyrek altının üretimi bu yılın Ocak-Nisan döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 95 azalırken, toplam altın üretiminde ise yüzde 64.4'lük azalış meydana geldi.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün verilerinden yapılan belirlemelere göre, altın fiyatının yükselmesiyle birlikte altın üretimi de azalmaya başladı. Bu yılın Ocak-Nisan döneminde altın üretimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 64.4 azaldı. Geçen yılın ilk 4 ayında toplam 3 milyon 386 bin 565 adet altın üretilirken bu rakam bu yılın ilk 4 ayında 1 milyon 203 bin 938'e geriledi.

TAM ALTIN VE 5'İ BİR
YERDE ÜRETİMİ ARTTI

Yılın ilk 4 ayına bakıldığında çeyrek altın, yarım altın ve ikibuçukluk altın üretiminde azalış yaşansa da tam ve 5'ibir yerde altın üretimindeki artış dikkat çekti.yılın ilk 4 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yarım altın üretimi yüzde 97.2, ikibuçukluk altın üretimi ise yüzde 98.2 azaldı. Buna karşın tam altın üretiminde yüzde 137.8, 5'i bir yerde altın üretiminde ise yüzde bir 586.2 artış yaşandı.

BİR AYDA ALTIN
ÜRETİMİ YÜZDE 7.3 AZALDI

Bu yılın Nisan ayında geçen bu yılın Mart ayına göre toplam altın üretimi yüzde 7.36, tam altın üretimi yüzde 14.2 ve 5'i bir yerde altın üretimi yüzde 9.2 arttı. yılın ilk 4 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 95 azalan çeyrek altın üretimi Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 37 artış gösterdi.

Haber tarihi: 01/06/2011
Haber Okunma: 1850
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: HALÜK LEVENT GENÇLERİ COŞDURDU




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com