Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832187
Aktif: 47
Bugün: 1617
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Düzce bağımsız milletvekili Birol Şahin ziyaretlerine devam ediyor.


Yığılca ilçe ziyareti ile başlangıç yapan Düzce bağımsız milletvekili adayı Birol Şahin, Cumayeri, Gölyaka, Çilimli, Gümüşova, Kaynaşlı ve Akçakoca ilçelerinin ziyaretlerini gerçekleştirdi.  İlçe ziyaretleri sırasında esnafları tek tek ziyaret ederek sıkmadık el bırakmadı.

Aralıksız çalışmalarına devam eden Düzce bağımsız milletvekili adayı Birol Şahin halkın dertlerini dinledi. Büyük ilgi ve destek gösteren Düzce ilçe esnaf ve halkı “Farklı partilerin sadece seçim zamanında sahada boy gösterdiklerini, hiçbir mahalle ve sokakların ne durumda olduğunu bilmediklerini söyleyerek, artık yeter! Ezber bitti! Artık halk konuşacak diyerek sert tepkilerini gösterdiler. Düzceli ve aynı zamanda Düzce’nin sorunlarını bilen birinin vekil olması gerektiğini vurguladılar. Düzce de yapılan hizmetlerin kaplumbağa hızında ilerlediği ve deprem sonrasında çevre illere göre Düzce’nin gelişim gösteremeyip, hak ettiği yerde olmadığını dile getirdiler.”

Halkın önceki dönem vekillerine olan tepkilerine Şahin şu şekilde yanıt verdi;

“Bir Düzceli olarak Düzce’nin sorunlarının neler olduğunu biliyorum. Sorunların hangi birimlerle çözülebileceğini ve bu sorunların mecliste konu edilerek en uygun çözümlerin üretilmesi için gerekli çabayı göstereceğim. Düzce’ nin hak ettiği hizmetleri alması için tüm kurumlarla iletişim halinde olup beraber hareket ederek, Düzce ve ilçelerini marka şehir yapmak için büyük mücadeleler vereceğiz. Düzce’ nin sesini Ankara ‘da gür bir şekilde duyuracağız. Hazırlayacağımız çok farklı projeler ile Düzce kültür, turizm, spor, üniversite ve sanat şehri olacaktır. Çok farlı bir milletvekili anlayışı ile hareket edeceğiz ve halkımız “İşte benim Vekilim” diyecek.”

Tüm Düzcelilerden partisi ne olursa olsun destek bekliyor ve saygılarımı sunuyorum. Kazanan Düzce olacak.''dedi

Düzce merkez de bulunan tüm esnafları, mahalleri ve köyleri ziyaretlerimiz devam ediyor.

Haber N.Keleş

 

 

Haber tarihi: 07/05/2015
Haber Okunma: 1409
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Bahar Şenlikleri Başladı.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com