Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831970
Aktif: 68
Bugün: 1244
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

AK Partide Aday Adayları Tanıtıldı.


Ak Parti Düzce İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimleri için partiye başvuran milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. Tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin yaptığı konuşmada hedeflerinin Düzce'yi hak ettiği yere taşımak olduğunu söylerken, “bugün yaşadığımız aslında büyük bir meydan okumadır…”dedi.

 

AK Parti’de aday adayları tanıtıldı. 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısına Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile ilçe belediye başkanları, milletvekili aday adayları ile yakınları katıldı.

Toplantı İstiklal Marşı ve İl Başkanlığının faaliyetlerini içeren slayt gösterisiyle başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Keskin, 2015 seçimlerinin ülkenin kaderinin tayin edileceği ana durak olarak gördüklerini ifade etti. “Düzce'mizin ve Türkiye'mizin yarınlarını şekillendirecek kadroların seçileceği önemli günlerin arifesindeyiz. 2015 seçimleri Yeni Türkiye'nin inşasında çok kritik bir öneme sahip, tabii ki her seçimin önemi vardır, her seçim ülke siyasetinde derin izler bırakır ama bu seçimler 13 yıllık istikrar, güven ve güçlenme döneminden sonra bu ülkenin kaderinin tayin edileceği ana duraklardan birisidir.”

“Bugün yaşadığımız aslında büyük bir meydan okumadır.” diyen Keskin, Yeni Türkiye’yi anlattı. “Yeni Türkiye bir siyasi slogan değildir. Bir siyasi şov değildir. Yeni Türkiye demek dış politika demektir. Yeni Türkiye demek bağımsız ekonomi demektir. Yeni Türkiye demek bu aziz millete hizmet demektir.”
Keskin hedeflerinin Düzce’yi hak ettiği yere taşımak olduğunu yeni bir başlangıcın yeni Türkiye’yi oluşturmanın çabasını verdiklerini ifade etti.

4 Ocak’ta kendilerine yönelik partiyi seçimlere hazırlayamaz diyenlerin hiçbirisine kulak asmadıklarını vurgulayan Keskin, Düzce’yi Yeni Türkiye vizyonuna yakışır bir şehir haline getirmek için canla başla çalışacaklarını vurguladı.

Keskin son olarak bu sürecin bir bayrak yarışı olduğunu belirtti. “Bu bir bayrak yarışıdır. Ben tüm aday adayı kardeşlerime çıkmış oldukları bu kutlu yılda başarılar diliyorum.” Konuşmaların ardından 67 milletvekili aday adaylarının özgeçmişi okundu ve aday adayları sahneye çıkarak toplantıya katılanları selamladı. 

 Haber Y.Çakar

Haber tarihi: 27/02/2015
Haber Okunma: 1525
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: İKİ KATLI EV TAMAMEN YANDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com