Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831965
Aktif: 68
Bugün: 1237
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Arslan Yeniden Aday Olabilmek İçin Müracaatını Yaptı.


Mevcut Milletvekillerinden 7 Haziran’da yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığını ilk açıklayan isim, Milletvekili Fevai Arslan oldu. Arslan, yeniden milletvekili olarak var olan çalışmalarda ve yapılacak olan projelerde tecrübesini kullanmak istediğini söyledi.

 7 Haziran Genel Seçimlerinde Düzce’de Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmak isteyenlerin sayısı artıyor. Hali hazırda Milletvekilliği görevini sürdüren Milletvekili Fevai Arslan, yeniden Milletvekilli olabilmek adına aday adayı oldu.
Şuana kadar Ak Parti’den Milletvekili olmak isteyen aday adaylarının sayısı resmi olarak 8’e yükseldi. Bu 8 isim arasında Milletvekili Fevai Arslan’da yer aldı. Resmi olarak başvurusunu İl Başkanlığına yapan Arslan, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’le birlikte konu hakkında açıklamalar yaptı.

Milletvekili Fevai Arslan’ın aday adaylığı başvurusunda konuşan İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekili Arslan’ın başvurusunu genel merkez yerine il başkanlığına yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Çok kıymetli Milletvekilimiz Fevai Arslan, büyük bir incelik göstererek genel merkeze değilde başvurusunu bize yapıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Teşkilata verdiği kıymeti bu anlamda göstermiş oldu. Bu hizmet yarışıdır. Kıymetli aday adaylarımız, büyük bir heyecanla bize başvurularını yapıyor. Bu durum bizi oldukça mutlu ediyor. Aday adaylarımızın fazla olması bize ayrı bir mutluluk veriyor.”
Milletvekilliğinin hizmet yarışı olduğunu belirtken Keskin, aday adaylarının deyim yerindeyse akın akın koştuklarını söyledi.
Milletvekilliği için yeniden aday adayı olan Milletvekili Fevai Arslan, sözlerine 2011 seçimlerini hatırlatarak 4 yıl Milletvekilliği yapma imkânı yapma fırsatı bulduklarını söyledi.

Arslan, gönüllerinden geçeni belki tam anlamıyla yapamadıklarını fakat mevcut koşulları en iyi değerlendirmek istediklerini belirtti ve şunları söyledi. “Siyasi geçmişimizi genel merkez bize uygun gördü.  4 yıl milletvekili yapma imkanı bize sağladınız. Bu 4 yılda edindiğimiz tecrübeyi başladığımız işler var, bitiremediğimiz işler var.  Yeni başlayacak projeler var. İkinci 4 yılda da bu yetki verilirse Düzce’mize hizmet etmek için bu yola yeniden çıkıyoruz.”
Düzcelilere seslenen Arslan siyasi görüşe dava gözüyle baktıklarını ve davanın bayrağını en yüksek çıtada taşımak için çalışacaklarını ifade etti.

Haber Y.Çakar

Haber tarihi: 16/02/2015
Haber Okunma: 1164
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: MÜSİAD İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN KELEŞ'E ZİYARET




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com