Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1832005
Aktif: 89
Bugün: 1297
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Millet Vekili Adayı Olacakların Dikkatine.......


Ak Parti'de Milletvekili adayları için temayül tarihi belli oldu... AK Parti Genel Merkezi, aday adaylarına yönelik teşkilat eğilimini 28 Şubat -1 Mart tarihlerinde 81 ilde aynı anda yapacak ve 2 günde her şey tamamlanmış olacak.

 Milletvekili adaylarını istişare yöntemiyle belirleyecek olan AK Parti'den aday adayı olmayı düşünenler için temayül tarihi belli oldu.
AK Parti ve MHP'de milletvekili aday adayı olmak isteyenler kongrelerde görev almadılar. CHP'de ise aday adaylığı düşünenler 25 Aralık 2014 günü yönetimlerden istifa edip beklemeye geçtiler. MHP ve CHP'de adaylık başvuruları tarihi henüz netleşmezken, AK Parti'de ise bu ay içerisinde başlayacak.
 
Yüksek Seçim Kurulu'nun açıkladığı seçim takvimi gereği, siyasi partilerden milletvekili aday adayı olmayı arzu eden kamu çalışanları görevlerinden 10 Şubat'a kadar istifa edecekler. Nisan ayının ilk haftası da siyasi partiler aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edecekler

MHP ve CHP Milletvekili adaylarını farklı bir yöntemle belirlerken AK Parti ise istişare yöntemini tercih ediyor. İstişarede karar verilirken de iki nokta üstünde duruluyor. Birincisi, teşkilat temayülünden çıkan sonuç oluyor, ikincisi de Genel Merkez'in yaptırdığı anketler dikkate alınıyor

AK Parti'de Temayül tarihi ise belli oldu. AK Parti Genel Merkezi, aday adaylarına yönelik teşkilat eğilimini 28 Şubat -1 Mart tarihlerinde 81 ilde aynı anda yapacak ve 2 günde her şey tamamlanmış olacak.
Seçim kampanyalarının da ele alındığı MYK'da, önemli bir karar alındı. Seçimlerde aday adaylığı için belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyelerinin istifa etmemeleri yönünde bir eğilim ortaya çıktı. Bu konu hakkında son kararı partinin en üst kurulu MKYK verecek.

Haber Y.Çakar

 

Haber tarihi: 02/02/2015
Haber Okunma: 1276
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Rüzgar Yıktı Geçti.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com