Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831759
Aktif: 64
Bugün: 888
Dün: 6236
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Basına Saldırı


Haber yapmak için bir tekstil fabrikasının önüne giden Düzceli bir grup gazeteci fabrika çalışanlarının saldırısına uğradı..Saldırıda Gazeteci Tezcan Solmaz burnundan aldığı darbelerle yaralandı. İlk tedavisi Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan Solmaz, Emniyet Müdürlüğü'nde kendisine saldıranlara karşı davacı oldu.Olayın duyulması üzerine emniyet müdürülğüne giden Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, gazetecilerle birlikte yaptığı açıklamada olayı ağır bir dille kınadı..

 Düzce Merkez Olimpiyat mevkiinde bir tekstil fabrikasında çatıdan düşen karın altında iki işçinin kaldığını duyan bir grup gazeteci fabrika önüne giderek fabrikanın dış görüntüsbünü almak istedi. 
Emniyet mensuplarını da bulunduğu bu ortamda fabrikadan çıkan 10-15 kişi görüntü ve almakta olan gazetecilere sözlü ve fiili saldırıda bulundu. 

Bir anda fabrikadan gelen şahıslar gazetecilere sözlü ve fiili saldırıda bulundu. Çok sayıda kişinin saldırısına uğrayan gazeteciler bir anda neye uğradıklarını anlamadılar. 

Fabrikadan gelen şahıslar Düzce'nin Sesi Gazetesi'nden Tezcan Solmaz'a yumruklu saldırıda bulundu.Solmaz, burnundan aldığı darbelerle yaralandı. 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, işleri sadece haber yapmak olan bir grup gazeteciye fabrika çalışanlarının saldırmasının kabul edilebilir bir hareket olmadığını belirterek saldıranları ve saldırıya zemin hazırlayanları kınadı. Gazetecilerle bir araya gelen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tayhan olayı ağır bir dille kınadı:

İşi sadece haber olan bir grup gazeteci fabrikanın çatısından düşen karın altında kalan iki işçinin haberini yapmak için fabrika önüne giden bir grup gazeteciye yoldan görüntü almasının engellenmesiyle başlayan olay bir anda fabrika çalışanları veya güvenlik görevlilerinin yumruklu saldırısı ile büyüdü. Birçok ajans ve yerel basın mensubu olayın şokuyla kendilerini korumaya çalışırken kendini bilmez bir fabrika çalışanı yumruk sallamaya başlamış bu yumruklarda gazeteci arkadaşımız Tezcan Solmaz, yüzünden ve burnundan yaralanmıştır.Olay çağdışı bir uygulamadır. Tekstil fabrikası çalışanları gazetecileri koruyacakları yerde yumruklama yöntemini seçerek aslında insanlığı tartaklamışlardır.Olayı esefle kınıyorum.Bu tür olayların artık bu çağda durmasını diliyorum"

Haber Y.Çakar

 

Haber tarihi: 16/01/2015
Haber Okunma: 1291
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Dere Köyde Tek Katlı Ev Tamamen Yandı.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com