Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824094
Aktif: 131
Bugün: 1169
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞBAKAN DÜZCE’Yİ SALLADI


 

 

Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan, Düzce Anıtpark Meydanı'nda şimdiye kadar görülmemiş coşkulu bir kalabalığa hitap etti .Düzce'de halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biz bugüne kadar hiçbir tehdide boyun eğmedik, bundan sonra da eğmeyeceğiz" dedi.

 Konuşmasına Kur'an'daki ölümle ilgili ayetlere atıfta bulunarak başlayan Erdoğan, "Biz ölüme inanan, ölümden sonraki ebedi hayata inananlarız. Bugüne kadar hiçbir tehdide boyun eğmedik, bundan sonra da eğmeyeceğiz. Yeter ki sizler bizim arkamızda olun. Yeter ki sizler bizimle olun. Sonunda hepimiz o musalla taşına konacağız. 2 metrelik mezara gömecekler. Hoca efendi, 'Ya er kişi ya hatun kişi niyetine' diyecek. İşte bunun için önemliolan, bu kubbede hoş seda bırakmaktır. Arkanda eser bırakmaktır" diye konuştu.

Çetelerin ve terör örgütünün AK Parti'yi hedef aldığına dikkat çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

 "Biz bu çetelerin, teröristlerin, eşkıyaların hepsiyle evvel Allah baş ederiz. Kastamonu'da konvoyumuza saldırdılar. Bir polisimiz orada şehit oldu. Telsiz konuşmaları ortaya çıktı. O konuşmalarda, 'Bundan sonra tek hedefimiz AK Parti'dir' diyorlar. Soruyorum neden AK Parti hedef? Çünkü AK Parti sorun çözüyor, çözüm üretiyor, kardeşliği pekiştiriyor.

 "TERÖR ÖRGÜTÜ, KÜRT KARDEŞLERİMİN SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTEMİYOR"

 AK Parti'nin Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Abaza'sı, Arnavut'u, Boşnak'ı, Roman'ı ayırt etmediğini, aksine birleştirdiğini ifade eden Erdoğan, "Çünkü Yaradan öyle emrediyor. Yaradılanı severiz, Yaradan'dan ötürü. İşte bundan rahatsızlar. Açık açık söylüyorum. Terör örgütü bu ülkede Kürt kardeşlerimin meselesinin çözülmesini, kardeşliğin pekişmesini istemiyor. BDP Kürt kardeşlerimin sorurlarının çözülmesini, onların huzurlu bir ortamda yaşamasını istemiyor. BDP de yoksulluk sürsün, terör devam etsin,analar-babalar ağlasın, kan akmaya devam etsin, silah tüccarları para kazansın istiyor. Son günlerde alçakça saldırıların arkasında yatan bu, gerilimin artmasının sebebi bu. Bataklığın kurumasından, istismarın sona ermesinden korkuyorlar. Benim Kürt vatandaşlarımla bir sorunum yok ki. Benim partimde 60'a yakın Kürt kökenli arkadaşım var. AK Parti bir bölgenin partisi değil, bir etnik unsurun değil, 74 milyonun partisidir" açıklamasını yaptı.

12 Haziran'dan sonra ileri demokrasi için milletle beraber yeni bir anayasa hazırlayacaklarını belirten Erdoğan, üstünlerin değil, hukukun üstünlüğünü tesis edeceklerini vurguladı.

Erdoğan, "Bu ülkede AK Parti karşıtlarının son 8,5 yıldır yaptıkları gibi bugün aynı hizaya geçtiklerini, çetelerle, terör örgütleriyle iş birliği içinde çalıştıklarını görmenizi istiyorum. Bu çirkin tezgahı sizin bozmanızı istiyorum. Bu kanlı tezgahı bir kez daha alt üst edeceğinize inanıyorum. 12 Haziran'da sandıkta öyle bir kardeşlik mesajı verin ki, Türkiye'nin düşmanları, şer odakları şaşırıp kalsınlar" ifadelerini kullandı.

 "CHP GENEL BAŞKANI POPÜLİZMDE SINIR TANIMIYOR"

 CHP'nin yeni genel başkanının, içine düştüğü hırsın etkisiyle ilke, sınır ve ölçü tanımadan her şeyi istismar eden bir siyasi tavır belirlediğini ifade eden Erdoğan, "Sadece çetelerden medet ummakla kalmıyor. CHP genel başkanı, popülizmde de sınır tanımıyor. İlhamını kimden aldığı ortaya çıktı. Hani şu, 'Kim ne verdiyse ben 5 mislini vereceğim' diyen siyasetçi vardı ya" dedi. Erdoğan, daha sonra alanda toplananlara, "Kimdi o?" diye sordu. Meydandakiler, "Demirel" yanıtını verince Erdoğan, "Siz her şeyi

çok iyi biliyorsunuz. Meğer bunlar iş birliği kurmuşlar. Çete kardeşliği kurmuşlar. Bunlar kalkmış, AK Parti'ye karşı iş birliği yapıyor. Milletimiz onları zaten tasfiye etti. Şimdi 12 Haziran'da CHP ile tasfiye edecekler" şeklinde konuştu.

 Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, "Statükonun Allah'ı Ankara'da" sözünü hatırlatarak şöyle devam etti:

 "Bunlar yüce yaratıcımıza ağza alınmayacak ifadelerde bulundu. Kendisini 4 gündür bu sözlerden dolayı Müslümanlardan ve milletten özür dilemeye çağırıyorum. Ama öyle yüzsüzlük ve pişkinlik içinde ki, çıkıp Müslümanlardan ve milletten özür dilemiyor. Şair Akif, 'Şarka bakmaz, garbı bilmez, ilimden yok nasibi, bir kızarmaz yüz, bir yaşarmaz göz bütün sermayesi' demiş.Tam da bunları tarif etmiş."

 

SİLİVRİ'YE TÜNEL

 Erdoğan, 2003'deki bir savcılık iddianamesinde özetle Neşter operasyonu sırasında SSK Genel Müdürü Kılıçdaroğlu döneminde yolsuzluk yapıldığının belirtildiğini, o iddianameyi hazırlayan savcının CHP'den aday gösterildiğini söyledi. CHP Genel Merkezi ile Silivri arasında tünel kazıldığını ve Haberal'ın aday gösterildiğini belirten Erdoğan, "Bu istismarcılara 12 Haziran'da gereken dersi vereceksiniz" dedi.

 Erdoğan, konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenmeyi sürdürerek, "Genel müdürlüğü döneminde SSK hastanelerinde ilaç kuyrukları vardı. Şimdi ise kuyruklar kalmadı. Sayın Kılıçdaroğlu sen 600 lira parayla benim vatandaşımı kandıracağını mı sanıyorsun? Her aileye sağlık hizmeti var. Bir telefonla ambulans helikopteri geliyor" diye konuştu.

 Türkiye'de 79 senede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldığını ancak 8,5 yıllık iktidarları döneminde 13 bin 600 kilometre bölünmüş yol yaptıklarını anlatan Erdoğan, 2023'e kadar bir 15 bin kilometre daha bölünmüş yol yapacaklarını söyledi.

 ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ IPAD

 Bundan sonra öğrencilere ücretsiz Ipad vereceklerini ve bilgisayarsız öğrenci kalmayacağını belirten Erdoğan, "Bu Kılıçdaroğlu'nun projesi değil, AK Parti'nin projesi. Kaynağı belirsiz değil, kaynağı da millet. Amerika'da, Avrupa'daki öğrenciler nasıl bilgisayardan faydalanıyorsa benim milletimin çocuklarının ne eksiği var ki?" dedi.

 Türkiye'nin IMF'ye borcunun AK Parti iktidarından önce 23,5 milyar dolar olduğunu, iktidara geldikten sonra bu borcu 5 milyar dolara düşürdüklerini anlatan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "2012 sonuna kadar IMF'ye borcumuz kalmayacak. Aynı şekilde Merkez Bankası'nı 27 milyar dolarla devraldık. Şu anda MB kasasında 93 milyar dolarımız var" diye konuştu.

Haber tarihi: 07/05/2011
Haber Okunma: 1944
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: BAŞBAKAN ERDOĞAN DÜZCE'DE 33 TESİSİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com