Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831168
Aktif: 104
Bugün: 6138
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CUMAYER İ’NDE SEVGİ YUVASI AÇILIYOR


Cumayeri’nde en kıymetli varlığımız olan çocuklarımızın, sevgi ortamında, birçok yararlı bilgi ve manevi değerler ile yetişebileceği, çocuğumuzu uzman ellere emanet edebileceğimiz,  bir sevgi yuvası açılıyor. 800 m2 kapalı alana sahip, 15 kişilik sınıflar, uyku odaları, 200 m2 kapalı oyun salonu, sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, ikindi kahvaltısı, sosyal etkinlikler, manevi değerler eğitimi ve servis imkanı olan CUMAYERİ NİHAT KARAKAŞ YETENEK GELİŞTİRME MERKEZEİ VE KREŞİ  halkımızın hizmetine girdi.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kreşte 6 haftalık yaz okulu 23 Haziran Pazartesi günü başladı. Ayrıca 2014-2015 dönemi için erken kayıt yaptıranlara indirimler mevcut.

Kreşin açılışı dolayısı kurum yöneticisi Sn. Selim Akbal’la sohbet ettik.

Anaokulu açma fikri nerden doğdu ve gelişimi nasıl oldu?

İlçemizde  din eğitimi veren anaokuluna ihtiyaç vardı. Biz  de bu ihtiyacı göz önüne alarak bina  arayışı içine girdik. İlçemiz eşrafından rahmetli Nihat Karakaş bey’in oğlu Sayın Serdar Karakaş’a bu isteğimizi ilettik. Kendisinden mevcut bu binayı din eğitimi için talep ettik.  Sağolsun  o da bu talebimizi olumlu karşıladı. Ve binayı din hizmetlerine  tahsis etti.  İç dizayn ve tefrişatında da  İlçe eşraf ve esnafının sonsuz desteğini gördük.  ilçemize sonsuz katkılar sağlayacağını, ve var olan ihtiyaca cevap vereceğini  düşündüğümüz  böyle bir okulu açma şerefine nail olduk.

Okul’da nasıl bir eğitim vereceksiniz?

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı’nın anaokulları için hazırlamış olduğu müfredatın yanında değerler eğitimi yani dini bilgiler de vereceğiz.  Okulumuzda 3-6 yaş arası çocuklarımıza eğitim veriyoruz.

Okul hakkında bilgi verir  misiniz?

Okulumuz 4 kattan oluşuyor.  800 metrekare kapalı alana sahip.  15  kişilik sınıflarda eğitim vereceğiz çocuklarımıza. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek  veriyoruz.

Öğlen 1 saat uyku saatimiz… Çocuklarımız kendileri için titizlikle hazırlanan uyku odalarında öğle uykusuna yatacaklar.  Eğitimin yanında çizgi film izleme, oyun oynama,  sosyal aktiviteler gibi imkanlarımız mevcut.  Saatlerimiz sabah 08.00 akşam 17.00 dir özellikle çalışan anne ve aileye hitap ediyoruz. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servis imkanınız var mı?

Elbette Cumayeri Merkez ve civar köyleri ( Avlayan, Ören Köyü, Dokuzdeğirmen vb.),

Gümüşova Merkez ve civar köyleri ( Selamlar Köyü, Kıyıköy Yayakbaşı vb. ) yerlere servisimiz mevcuttur.

Kadronuzu tamamladınız mı?

 Evet  hepsi de çocuk gelişimi mezunu olmak üzere 15 kişi hanım öğretmen kadromuzu tamamladık. Şu anda eğitime hazır durumdayız. Ayrıca 23 Haziranda başlayacak olan 6 haftalık yaz okulumuz için kayıtlarımız tamamlanmak üzere. Bu kurs için veli katkı payı olarak 250 lira talep ediyoruz.

İlaveten 2014-2015 dönemi için de kayıtlarımız devam ediyor. Erken kayıt yapan velilerimize bazı indirimler sağlıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu tür girişimleriniz devam edecek mi?

Biz eğitimciyiz ve hizmet erbabıyız. İhtiyaç oldukça, imkanlar da elverdikçe bu tür eğitim konusunda girişimlerimizin devam edecek.önümüzde yeni eğitim projelerimiz var.

İlave  istediğiniz bir husus var mı?

 Okulumuzun  gerek binasının tahsisi,  gerekse de iç tefrişatı ve dizaynı konusunda bizlerden yardım ve teveccühlerini esirgemeyen başta Karakaş ailesi olmak üzere, Cumayeri esnaf ve eşrafına minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz… Rahmetli Nihat Karakaş’a  hazreti Allah’tan sonsuz rahmet diliyor hayırla yad ediyoruz.

 

Haber tarihi: 20/06/2014
Haber Okunma: 3743
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Başkan Kaza Yapı.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com