Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824227
Aktif: 107
Bugün: 1326
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

ŞAHİN’İN İNTİKAMI ACI OLDU


Düzce İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılan Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu’na yakınlığı ile bilinen Ayhan Hacıislamoğlu’nun yerine aday olmadığı halde Muzaffer Bülbül’ün seçilmesi AK parti’de şok etkisi yaratırken, Bülbül’ün seçilmesinin arkasında Birol Şahin’in olduğu iddia edildi.

KAŞIKOĞLU’NA AĞIR DARBE

Parti teşkilatından üst düzey bir yetkilinin İddiasına göre, Kaşıkoğlu’nun yapmış olduğu bazı siyasi oyunlarla AK Parti’den ihraç edilen AK Parti eski, Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin’in, Başkanlık seçimlerinden önce, MHP İl Genel Meclisi Gurup Başkan Vekili Ahmet Turhan’ın da aralarında bulunduğu bazı AK Partili İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya geldi.   Yapılan görüşmeye, MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Ahmet Turhan’ın yanı sıra, İl Genel Meclisi Başkanı seçilen AK Parti’li Muzaffer Bülbül, Harun Veziroğlu ve Sinan Aydın’ın da katıldığı da iddia ediliyor. Öte yandan Birol Şahin tarafından yapılan bu operasyonun gün geçtikçe siyasi kariyeri zayıflayan ve Başbakan Erdoğan tarafından aday gösterilmeyeceği iddia edilen Düzce Milletvekili Kaşıkoğlu ‘na  karşı yapıldığı iddia edildi. İl Genel Meclisi başkanlık seçiminde yaşanan sürpriz gelişme, AK Parti’de derin bir siyasi krize yol açtı.  Ayhan Hacıislamoğlu’nun İGM başkanı olamaması sebebiyle parti içindeki siyasi hava gerginleşti. İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Muzaffer Bülbül’den çekilmesini istedi ve istifa etmediği takdirde disiplin soruşturması başlatılacağını söyledi. AKP kaynaklarından gelen bilgilere göre, AK Partili Ayhan Hacıislamoğlu’nun İGM Başkanı seçilememesi, parti içindeki gruplar arasında siyasi gerginliğe neden oldu. Metin Kaşıkoğlu ve ekibi uzun zamandan beri Hacıislamoğlu’nun İGM başkanı olmasını istiyorlar ve bu konuda çalışma yapıyorlardı.

 Ancak, gerek AKP içindeki muhalifler, gerekse İGM’deki muhalefet partilerine mensup üyeler Kaşıkoğlu ve ekibinin oyununu bozdu ve sandıktan Muzaffer Bülbül’ ü başkan olarak çıkardılar.

İL BAŞKANI İSTİFA İSTEDİ

Metin Kaşıkoğlu’nun bastırmasıyla il başkanı olan Mustafa Yılmaz, İGM başkanlık seçiminin hemen ardından Muzaffer Bülbül’le görüşüp istifasını istedi. Yılmaz, “Partimizin adayı Ayhan Hacıislamoğlu’dur. Çünkü, parti içinde yapılan temayül yoklamasından Hacıislamoğlu birini çıkmıştır. Başkanlığı bırakman gerekir” diyerek Bülbül’den istifa etmesini talep etti. İGM Başkanı Bülbül ise bu talebi reddetti ve  “Ne biliyorsan onu yap” diyerek rest cekti.

DİSİPLİNE VERİLEBİLİR

AKP İl Başkanı Yılmaz, Bülbül’ün başkanlıktan istifa etmemesi ve rest çekmesi üzerine il yönetimini toplama kararı aldı. Sorunu il yönetim kurulu toplantısında gündeme getireceğini ifade eden Yılmaz,  Muzaffer Bülbül hakkında disiplin soruşturması açılmasını isteyeceğini bildirdi.

 

 

Haber tarihi: 08/04/2011
Haber Okunma: 2526
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: BAŞBAKAN ERDOĞAN KAMPA GİRİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com