Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831163
Aktif: 100
Bugün: 6132
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

1 Hafta sonra evlenecekti


 Bu akşam saat 19.00 sıraları D-100 Karayolu Olimpiyat kavşağında meydana gelen trafik kazasında  1 kişi öldü 1’si ağır 4 kişi yaralandı. Kazada kırmızı ışık ihlali dikkatlerden kaçmazken vatandaşların duyarlılığıda gözler önüne serilmiş oldu.

Edinilen bilgilere göre Olimpiyat kavşağı Nezih Tütüncü Bulvarına doğru dönen Hüseyin Kaval idaresindeki  81 AZ 590 plakalı servis minibüsü İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Ramazan Altuntaş idaresindeki 81 DK 109 plakalı otomobilin kırmızı ihlali yapması sonucu çarpıştı.

Bir anda kaza sonrası ortalık ana baba gününe dönerken, kazaya karışan otomobilin LPG’li olması nedeni ile araç alev almaya başladı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların araçlarından çıkarttığı yangın tüpleriyle aracın alev alması önlendi ve söndürüldü.Olay yerine kısa sürede ulaşan Düzce Belediyesi Kaza Kırım ekipleri araç içerisinde sıkışan Ramazan Altuntaş’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Ramazan Altuntaş’ın yanı sıra Ünal Kuru, Kardeşi Enes Kuru, Lokman Kuru ve servis sürücüsü Hüseyin Kacal yaralandı. Yaralılardan Ünal Kuru ve Ramazan Altıntaş’ın durumunun ağır olması nedeni ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılırken diğer yaralılar Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ağır yaralı Ünal Kuru’nun 29 Mayıs Perşembe günü Serdivan’da nişanı, 31 Mayıs’ta Hendek’te ise düğünü olduğu öğrenildi. Ayrıca 81 DK 109 plakalı otomobil ile Cumayeri'nden Düzce'de ki akraba eş dost ve tanıdıklarına düğün davetiyesi dağıtmaya geldikleri öğrenilirken, araç içerisinde yüzlerce düğün davetiyesi bulundu.

Yaralıların olay yerinden kaldırılması esnasında il Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de çekiciler ile araçları bulunduğu yerden kaldırarak kısa sürede trafiği eski akışına döndürdü.Kazanın aileler tarafından haber alınması ile birlikte hastaneler birden ana baba gününe döndü. Devlet Hastanesi önünde aileler yaralıların son durumları hakkında bilgiler almaya çalışırken, emniyet ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı.Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralı Ünal Kuru’nun yakınları ve sözlüsü de hastaneye giderek durumu hakkında bilgiler almaya çalıştı. Hastane yetkilileri ise yapılan tüm müdahalelere rağmen Ünal Kuru’nun hayatını kaybettiğini bildirdi. Üniversite hastanesinde birden acı çığlıklar yükselmeye başlarken sözlüsü D.Y. sinir krizleri geçirdi. 

Haber N.Keleş

Haber tarihi: 22/05/2014
Haber Okunma: 1685
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Kırkpınar Başaltı Baş Pehlivanı Tahsin Keleş Vefat etti.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com