Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824244
Aktif: 117
Bugün: 1344
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BAŞBAKAN ERDOĞAN KAMPA GİRİYOR


Erdoğan, önce liste dışı bırakacağı vekilleri belirleyecek. Oluşacak boşlukları aday adaylarıyla dolduracak

 

 

 AKP Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan, milletvekili aday listesini belirlemek için kampa giriyor. Erdoğan, önce liste dışı bırakacağı vekilleri belirleyecek. Oluşacak boşlukları aday adaylarıyla dolduracak.

Recep Tayyip Erdoğan, Grup toplantısının sonunda milletvekilleriyle helalleşirken, liste dışı kalacak vekillere de "Siyaset sadece Meclis çatısı altında yapılmaz. Parti de var" diyerek, peşin gönül aldı. Erdoğan, AKP Grup toplantısının basına kapalı bölümünde, milletvekillerinden yine helallik isterken, aday listesini nasıl yapacağını anlattı. Alınan bilgilere göre, “Önce bir ilden kaç milletvekilinin yeniden aday yapılmayacağını belirleyeceğim. Sonra o çıkanların yerine aday adaylarına bakıp kararımı vereceğim” diyen Erdoğan, önüne bin 100 aday adayının isminin geleceğini; partiye yapılan 6 bine yakın başvurudan 4 bin 100 kişinin kurmayları tarafından elendiğini kaydetti.

6 GÜN BOYUNCA ADAYLARI BELİRLEYECEK

Erdoğan, yarından itibaren listelerin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK)  teslim edileceği 11 Nisan saat 17.00’ye kadar 6 gün boyunca dosyaları inceleyecek. Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’ndeki makamında ve Keçiören'deki konutunun çalışma ofisinde çalışacak.

 

ELENENLERE DÖNEBİLİR

Erdoğan'a bazı bakanlar, parti yöneticileri ve Grup Başkanvekilleri eşlik edecek. Taşra illerinde listeyi yaparken, o ilden milletvekili olan Bakan veya parti yöneticisinin görüşünü alacak. Başbakan Erdoğan, kurmaylarının 3 aşama halinde eleme yaparak 1100’e indirdiği aday adayı listesini mevcut milletvekilleri listesiyle karşılaştırarak, kararını verecek. Bu arada Erdoğan'ın, karar vermekte zorlandığı durumlarda, elenen adaylarla ilgili dosyalara bakıp, kurmaylarının elediği isimleri listeye alabileceği kaydediliyor.

 BOŞLUK DOLDURMA

 Erdoğan, aday listesini yaparken, önce bir ilden hangi milletvekillerini liste dışı bırakacağına karar verecek. Sonra boşalan yerleri doldurmak için aday adayları listesine bakarak kararını verecek.Erdoğan’ın bazı bakanların seçim bölgelerini değiştirmesi beklenirken, 20-25 civarında da eski milletvekilini de yeniden listeye alacağı kaydediliyor.

 

Haber tarihi: 05/04/2011
Haber Okunma: 1890
Haber Yorumları: 1


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: BELEDİYENİN 2 YILINI DEĞERLENDİRDİ




Bu içeriğe yapılan yorumlar (1 Yorum)


1 - yaşar dndar 18/04/2011

bşbakani 3cocu babasıyım bir sakat anam var ve ben isiz bir 40 yaşında delikan lıyım sizden işistiorum buyoruma bicevap vemeni canı gönülden beklıyorum sayin başbakanim bizlerle kimsele ilgilenmiyor sadece tamam yazdık cağiririz diyorla hsbıki biz ihticlı bikışıleriz zizden bi devle dayiresin de calişmek istiyorum ihtiyacım vam artvin hopada hikame t ediyorum saygıbizden işsizden selam lar




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com