Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1831211
Aktif: 121
Bugün: 6185
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TOZAN GÖREVE BAŞLADI.


Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Gümüşova eski Belediye Başkanı Muharrem Tozan, bugün resmen görevine başladı.

Tozan'ın bugün ilk ziyaretçisi ise Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz oldu. Korkmaz ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Korkmaz ziyaret sırasında; “ İlk ziyaretçisi olduğumu şimdi öğrendim. Bundan da son derece mutlu oldum. Değerli kardeşim,  dava arkadaşım Muharrem Tozan’a,  öncelikle bu görevi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Kendisi hepinizin de bildiği gibi 2 dönem belediye başkanlığı yapmış,  tecrübeli ve saygın bir arkadaşımızdır. Herkesin kabul ettiği, güvendiği bir arkadaşımızdır. Bulunduğu makamda ve oturduğu koltuk böyle bir güveni gerektiren makamdır. Dolayısı ile benim  ve bu atamaya destek veren diğer arkadaşlarımızın da gözünde emanet ehline teslim edi

Muharrem Tozan’ın atanması  sürecinde bazı engelleme girişimlerine çok sert tepki gösteren Korkmaz, yapılanların üzüntü verici olduğunu ifade ederek “Sayın Tozan, bizim partimizin içerisindeki bir ekip tarafından engellenmek istenir. Bu çok düşündürücüdür ve vahim bir durumdur. Tozan hangi kötü özelliğinden dolayı istenmemiştir. Bunu anlamak ve izah etmek zordur. Kendisini bu makama isteyenler bellidir. Kamuoyu yakından biliyor. Düzce’nin 3 vekili ve Düzce belediye başkanı bu arkadaşımızı istemiş, sayın valimizde takdir buyurmuşlardır. Atamada İçişleri Bakanlığınca yapılmıştır. Birkaç günden beri atamayı engellemek için uğraşanlar, toplanıp imza atanlar bu imzaları niçin atmışlardır acaba?  Bu arkadaşımızın hangi yanlışını görmüşlerdir. Tozan’ın bu göreve gelmesi neden engellenmek istendi.  Yani burada insanlar düşünmezler mi ki,  yangından mal mı kaçırıyorsunuz . Bu heyecan ne?  Düzce halkının hüsnü kabul gösterdiği bir durum söz konusudur. Ama birkaç kişi maalesef ısrarla bunu engellemeye çalışmıştır. Bu vahim bir durumdur. Bu konuyu parti içerisinde özellikle inceleyeceğiz  ve analiz edeceğiz. Gerekli sonuçları çıkartıp, ilgili yerlere de rapor edeceğiz.”dedi.

Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, parti meselelerini basın önünde konuşmayı doğru bulmadığını ancak atamaya engel olunmak için yapılan girişimlerin basına yansıdığını ifade ederek , “Bu atamanın engelnnemesi için yapılan toplantılar inkar edilmedi.  İl Genel Meclisinde ki Ak Parti grubundaki 2 kişi hariç,  herkesin Tozan’a karşı imza atması nasıl izah edilebilir? Biz bunu Düzce kamuoyuna nasıl izah edeceğiz. Doğrusu ben bunu bilemiyorum, bilen biri varsa buraya gelsin. Bu çok vahim bir durum . Bana bu soru soruluyor. Muharrem Tozan sizin partinizin bir gönüldaşı, eski  bir belediye başkanı,  bir dava adamı olduğu halde niçin engellenmek istediği sorusunun cevabını ben veremiyorum.”şeklinde konuştu .

“Atamaya karşı olan ve uğraşanların kendi heva ve hevesleri doğrultusunda Düzce’yi dizayn etmek isteyenlerdir”  diyen Korkmaz “Yazık utanç verici bir şey. Ben bundan utanç duyuyorum. Birisi bundan şeref duyuyorsa onunda şerefinden şüphe ediyorum. Çünkü bu arkadaşımıza çok büyük bir haksızlıktır. Ne yaptı, ne yanlışı oldu. Bir hırsızlığı, yolsuzluğu mu oldu.Hakkında en ufak bir şüphe var mı? Halkın gözünde en ufak bir sıkıntı var mı? Peki halk ne diyecek şimdi? Gidin Düzce sokaklarında sorun. Muharrem Tozan il özel idaresi genel sekreteri oldu, birileri de bunu engellemek istedi  diye sorun. Bunun için ne düşünüyorsunuz diye yine sorun. İkisi için aldığınız cevapları bir tartın bakalım nasıl cevap alacaksınız. Yazık üzüntü verici. Ben bu yaşananlardan sonra bu arkadaşımın ne kadar onurlu ve haklı olduğunu bir kere daha anlamış oldum. Bunun için kendisini bir kere daha tebrik ediyorum ve bu görevinde başarılar diliyorum.”dedi.

Ziyarette konuşan Muharrem Tozan ise konu ile ilgili olarak şunları dile getirdi: “ Öncelikle sayın Milletvekilime bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Çok sağ olsunlar. Az önce de ifade ettiğimiz gibi bu önemli göreve bizleri layık gördükleri için bizim arkamızda dimdik durdukları için teşekkür ediyorum. Bu görevin ne kadar kutsal meşakkatli ve uzun yorucu bir görev olduğunu biliyorum.  Karar mekanizması anlamında belediyecilikten farkı şudur. Aynı belediye oldu gib, burada da  bir yürütme ve karar organı var. Personel ekipmanından oluşan bir sistemin köylere hizmet götürme noktasında bir çalışma yeri burası. Konuya çok uzak değiliz ve az çok biliyoruz. Biz bunları daha önce mahallelerde yapardık. Şimdi biraz daha çapı büyüterek bunu il bazına yaymak durumundayız. Tecrübe olarak takdir etmişler,  sağ olsunlar var olsunlar. Beytülmalımızı korumak adına,  Düzce’mizi mevcut bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıma konusunda başta sayın milletvekilimiz ve valimizin başkanlığında, el birliği ile bu işi dürüstçe, namuslu ve adaletli bir şekilde yürüteceğimize inanıyorum. Bize güvenlerini boşa çıkartmamak adına da söz veriyorum. “

Düzce İl Özel İdaresi Genel  Sekreteri Muharrem Tozan son olarak “Arkadaşlarımız ile beraber, planlanan işleri ve eksiklikleri gözden geçirerek, Düzce’ye bir taşın üzerine bir taş daha koymak istiyoruz. Düzce’miz için hayırlı olur. Yaptığımız işlerden de hayır duası alırsak da bizi memnun eder. Ama hiçbir zamanda birinin adamı olmak,  birilerine kamunun imkanlarını peşkeş çekmek  olmayacaktır. İnşallah bize güvenleri  boşa çıkartmayarak tecrübemizi de ortaya koyarak ilimize en üst düzeyde hizmet etmek istiyoruz. Allah bizleri utandırmasın” dedi. 

 Haber N.Keleş

 

Haber tarihi: 25/04/2014
Haber Okunma: 1301
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: 50’ŞER KİLO FINDIK BAĞIŞ YAPALIM BİRLİĞİMİZİ KURTARALIM




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com